25 December 2011 @ 01:57 am
Naža nieki  
Rudenī impulsīvi nopirku virtuves nazi par kādiem 7Ls, un ir tāds, ka jāpieraksta. Labam nazim pēc maniem ieskatiem vajadzētu būt nemanāmam - padari darbu un nepievērs uzmanību. Bet nazis par sevi atgādina ar nu jau regulāru iegriešanos nagā, piemēram, smalcinot ķiploku. Tā bija pierasts, ka naži nagā neķer, bet šis ir citāds. Respekts un pietāte. Ar visādiem ļurīgajiem, pusasajiem un zāģzobnažiem galīgi notrulinājusies attieksme, par maz asuma.
 
 
skan: Sieben - Ogham Inside The Night
 
 
( Post a new comment )
iokaste[info]iokaste on December 25th, 2011 - 09:21 am
normāls nazis ir tad, ja tu nostiprini horizontāli kātu un naža galā pieliec 5kg atsvaru - ja nazis nelokās un ir platāks par plaukstu (aprox. 10 cm) tad var dabūt knābī par auksto ieroci.
(Reply) (Thread) (Link)
!: pūlpārtī![info]jedritvai on December 25th, 2011 - 11:35 am
šķiet, ka būs īstais!
(Reply) (Parent) (Link)
[info]echoes on December 25th, 2011 - 09:50 am
BESĪ tie ļurīgie naži, piem., ar tādu plānu un lokanu asmeni, kas vispār krīt no spala ārā un ar ko nevar normāl, pāraugušu lauku kabaci sagriezt >:|


Kāda tipa nazis tas ir, kāds ražotājs un kurā veikalā?

Man arī vajadzētu vēl kādu nazi. Ir tikai viens, bet tāds samērā dīsents - arī tīri ok var iegriezt pirkstā, heh. Bet, ja gatavo vairāki, tad visiem nav ko griezt un tad jāslinko. Plānoju kārtīgi pārlasīt šo : http://www.cookingforengineers.com/article/39/Kitchen-Knives un tad saprast, ko meklēt, heheh.
(Reply) (Thread) (Link)
![info]jedritvai on December 25th, 2011 - 11:44 am
Par tipiem neko nezinu un nepapētīju, turklāt nopirku nelielā Rito ar nekādu izvēli. Pēc linka spriežot, 6-collu utility knife.
Šitāds:
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]echoes on December 25th, 2011 - 07:21 pm
luks gud
(Reply) (Parent) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on December 25th, 2011 - 02:04 pm
gaidu brīdi, kad IZAUGŠU LIELA un arī pirkšu nažus par septiņiem patiem
(Reply) (Link)