kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 5th, 2012|08:43 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man šķiet, ka es ļoti labi varētu notievēt, kļūstot par pavāri. Vienmēr, kad gatavoju ēst, apetīte pāriet. Un tur pat nav garšošana pie vainas, jo ar tādu es nenodarbojos - viss tiek darīts uz aci un smaržu. Tā nu šodien arī nogurusi un izsalkusi triecos uz mājām, lai riktīgi pieēstos, jau gara acīm redzēju visādus griķīšus un sviesta pupiņas un lēcas, vārītus burkānus, apceptas sēnītes, rukolu un svaiga siera piciņas. Mājās pārnākot atlika vien uzlikt vārīties griķus un sautēties pupas, ka ēst vairs negribas. Tagad ir katliņš ar pusdarītu ēdienu :/
linkpost comment

Comments:
From:[info]zirka
Date:January 5th, 2012 - 09:05 pm
(Link)
man atkal mūžam tā rīt gribas, ka kamēr to kumāsiņu mutē, šito kumāsiņu, katls stāv ar gatavu paiku, smaržo un tā vien aicina "apēd mani", bet guza pilla visādu jēlību :(
[User Picture]
From:[info]marija
Date:January 6th, 2012 - 12:36 pm
(Link)
:)
[User Picture]
From:[info]juuuda
Date:January 6th, 2012 - 05:42 pm
(Link)
kā reiz viena pazīstama vācu pavāre, kas strādā īpašā restorānā ar īpaši veselīgu barošanas programmu, ar īpašiem semināriem par īpaši veselīgu ēšanu, un kura pati vada īpaši veselīgas ēšanas pavārmākslas kursus, sāka ar jauno gadu notievēt, kas šeit nozīmē nopirkt visdārgākās Nike botas un pēc skrējiena uzkost picu (: