Hmmm...
Apēd salātus ar kazas sieru, un man šķiet, ka beidzot sajutu to slaveno kazas piegaršu, ko vispār es neprotu identificēt. Var jau būt, ka vienkārši biju piešāvusi drusku par daudz piparu, tādēļ asums man atsauca atmiņā to reizi, kad nevilšus pārpiparoju kazlēna gaļu?
Vai kazīgums piena poduktos un gaļā nozīmē mazliet sīvu asumu? Vai arī tas ir kaut kas cits, kam man pietrūkst garšas kārpiņu - tāpat kā kaķiem, kas neuztver medus garšu?
Apēd salātus ar kazas sieru, un man šķiet, ka beidzot sajutu to slaveno kazas piegaršu, ko vispār es neprotu identificēt. Var jau būt, ka vienkārši biju piešāvusi drusku par daudz piparu, tādēļ asums man atsauca atmiņā to reizi, kad nevilšus pārpiparoju kazlēna gaļu?
Vai kazīgums piena poduktos un gaļā nozīmē mazliet sīvu asumu? Vai arī tas ir kaut kas cits, kam man pietrūkst garšas kārpiņu - tāpat kā kaķiem, kas neuztver medus garšu?
Nu tāpat, kā piemēram.. zoss dikti labi sajūtas savās olās.
Gaļu es no citām atšķiru - pēc faktūras galvenokārt.
Mūžīgā mīkla man ir tieši piena produkti. Jo, ja aitas sierā es sajūtu to garšu, kas vēl ir tikai dziestošos jēra taukos, tad kazas sieru vai pienu es no govs siera vai piena nevaru atšķirt.
Tas ir briesmīgi. Doma vien!