|
Septembris 17., 2019
09:40 dzīvei tomēr ir baigā humora izjūta, jo tagad man ir situācija, "kad ledusskapī nekā nav - no saldētavas izņem jēra gaļu". nu un cik ilgi viņu sautēt? vieni saka stundu, otri - piecas, trešie - trīs.
p.s. jēra gan žēl.
|
Comments:
| From: | f |
Date: | 17. Septembris 2019 - 11:08 |
---|
| | | (Link) |
|
nēn, ja vairāk par 3 h, es nemaz neķeršos klāt :D
nuu, stunda toč nebūs, bet viss atkarīgs no kāda gaļa (ribas, šķiņķis, etc) un cik lieli gabali. labā ziņa- jēra jebkāds sautējums ir absolūti mazas uzmanīšanas ēdiens, faktiski, maltīte- paštaisītāja. sainstalē visu un pēc stundas atnāc uz pirmo apskati, tad uz otro.
| From: | f |
Date: | 18. Septembris 2019 - 09:51 |
---|
| | | (Link) |
|
sanāca viss ļoti ņamm, kaut gan gatavošanas ilgumu (~ 1.5 h) šoreiz noteica tas, ka biju nereālā badā :)) |
|
|
Sviesta Ciba |