Darbības un secība
1. neatcerēties kā īsti taisīja chili con carne, bet nopirkt veikalā puskilo maltās cūkgaļas, divas bundžas red kidney beans, 200g krējuma un katram gadījumam, pēc minūtes šķielēšanas, burku pesto; kā rezerves variantu paņemot arī chili+ķiploku-salsas piedevu.
2. mājās uzbērt pupiņas uz eļļotas pannas, tad attīt gaļu un saprast, ka vienkārši uzmetot to uz pannas, tās būs pupiņas ar kotletēm.
3. piešķiebt pusburku krējuma, drusku ūdens un drusku šķidruma no pupiņu bundžām.
4. vērot kā tas viss pārvēršas par pusjēlu masu.
5. panikot.
6. pielikt santamaria kartupeļu piedevu.
7. panikot.
8. izbirdināt virs pannas šādā secībā: maltus baltos piparus, французские травы, ķiplokzāles (wtf?) un sāls maisījumu,
9. panikot.
10. nogriezt mazāku uguni un gaidīt kamēr šķidrums pamazām iztvaiko, ik pa brīdim apmaisot, pielikt ķiploku salsas mērci.
11. piešķiebt pusburku pesto. apskatīties netā chili con carne receptes. panikot.
12. pagaidīt kamēr šķidrums praktiski iztvaikojis un maltā gaļa kotlešu vietā pārvērtusies par brūnu chili con carne līdzīgas sastāvdaļas masu.
13. atviegloti nopūsties.
14. nevarēt izlemt, vai ar ēdienu labāk ies Užavas tumšais vai Canaletto pinot noir.
15. ielikt saldētavā pinot noir.
16. pasniegt sev ēdienu ar krējumu un ķiploku chili salsas piedevu.
17. atcerēties par saldētavu un izmest pinot noir.
Kopējais pagatavošanas laiks: 20 min.
|