[icon] Mājsaimnieču klubiņš - marinētas renģes
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.


[mena]
Subject:marinētas renģes
Time:10:09
700 g renģu

pislitrs ūdens
8 ēdamkarotes 9% etiķa
2 lauru lapas
2 nelieli sīpoli
4 smaržīgie pipari
6 melnie pipari
3 ēdamkarotes cukura
1 tējkarote sāls

Reņģes iztīra, nosusina, apcep. Miltos nevārta!!

Visu pārējo liek katliņā, uzvāra, nedaudz atdzesē. Un tad pārlej reņģēm. Marinē diennakti.

Ņammīgi, es tikai nodomāju, ka nākošreiz likšu mazliet mazāk cukura un mazliet vairāk sāls.
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]minchux
Link:(Link)
Time:10:24
khe kmmm , kur iegaadaajams otrais ingredients?
(Reply to this) (Thread)


[info]mena
Link:(Link)
Time:10:48
Vai ta vairs nav veikalos?? Man no seniem laikiem virtuvē stāv, bet es būšu ļoti izbrīnīta, jai aizojot uz RIMI, tur nebūs. Nav jau etiķa esence!!
(Reply to this) (Parent)


[info]crescendo
Link:(Link)
Time:09:43
Pārtikas veikalos meklē. No Stockmann līdz Mego visdažādāko avotu (nu tur - ābolu, vīnogu un kā tik vēl ne) un cenu.
(Reply to this) (Parent)


[info]minchux
Link:(Link)
Time:09:45
ok, atvainojos.. ideja bija piesieties drukas kljuudai, kas receptes otrajaa rindinjaa ;)
(Reply to this)

[icon] Mājsaimnieču klubiņš - marinētas renģes
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.