[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:marinētas renģes
Time:10:09
700 g renģu

pislitrs ūdens
8 ēdamkarotes 9% etiķa
2 lauru lapas
2 nelieli sīpoli
4 smaržīgie pipari
6 melnie pipari
3 ēdamkarotes cukura
1 tējkarote sāls

Reņģes iztīra, nosusina, apcep. Miltos nevārta!!

Visu pārējo liek katliņā, uzvāra, nedaudz atdzesē. Un tad pārlej reņģēm. Marinē diennakti.

Ņammīgi, es tikai nodomāju, ka nākošreiz likšu mazliet mazāk cukura un mazliet vairāk sāls.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.