kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 24th, 2013|10:57 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
no citām mājsaimniecības ziņām esmu patīkami pārsteigta, ka beidzot ir parādījies rabarberu saldējums. pat virāku uzņēmumu izildījumā! Tas ir viens no maniem visu laiku mīļākajiem saldējumiem, kā arī pirmais, kura pagatavošanu apguvu, lauzījoties iekš pavārmākslas saldā gala. Nodegustējusi vēl neesmu, bet prieks liels, jo tas nozīmē, ka nākamais solis, cerams, būs arī vijolīšu saldējuma ievazāšanās vietējā tirgū. Bet, tā kā māmiņas gatavotais, brīvi pieejamais saldējuma toveris nav tik labs kā blingbling papīrā iepakots emulģētas palmu eļļas kriksītis, tad reizēm nākas pakļauties spiedienam un iepriecināt mazpilsoni ar veikalā pirktu "saldējumu". otrais patīkamais pārsteigums izrādījās Rāmkalnu "Mājas saldējums". Viņi ir vieni no rabarberu saldējuma ražotājiem, bet pēc mazpilsoņa protestiem, ka neko tāāāādu viņš neēdīšot, izvēlējāmies zemeņu salčuku un pēc garšas (un lielā mērā arī pēc sastāva) tas tiešām ir riktīgs mājas saldējums!

(īsti latviskā manierē noīdēšos, ka tagad jāgaida, kad ekonomisko spēku rezultātā šamie sāks piebremzēt ar "mājas" kvalitāti, kā tas diemžēl notiek ar visām labām lietām, tiklīdz tās kļūst pieprasītas)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]jim
Date:July 24th, 2013 - 11:26 pm
(Link)
rāmkalniem forši tie saldēmi, aha
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:July 24th, 2013 - 11:34 pm
(Link)
Jā, Dievu ēdiens, sevišķi rupjmaizes dzērveņu.