Apr. 9th, 2006 @ 04:04 pm (no subject)
About this Entry
mērce pie da jebkā:
700 g vistas fileja
3 vidēji sīpoli
3 vidēji tomāti
0.7 Spilvas Ķīnas mērce

fileju sagriež pirksta gala lieluma gabalos, apcep ar drusku eļļas uz pannas, kamēr pazūd sula un sāk krāsoties viegli brūni, tad pievieno smalki sagrieztus sīpolus un tomātus, uzliek pannai vāku un pasautē 5 minūtes, tad piegāž ķīnas mērci un sautē vēl 10 min.
daudzums paredzēts kārtīgai ģimenei. mēs ēdam ar baltajām pupiņām, bet droši vien garšīgi arī ar rīsiem vai kartupeļiem.
[User Picture Icon]
From:[info]vacatio
Date: April 9th, 2006 - 07:10 pm
(Permanent Link)
Izklausās mmmmm.....
[User Picture Icon]
From:[info]antuanete
Date: April 9th, 2006 - 08:31 pm
(Permanent Link)
Tik maz ir jāsautē? Man vienmēr liekas, ka būs par cietu, un es laikam pārāk ilgi sasautēju :/
[User Picture Icon]
From:[info]puce
Date: April 9th, 2006 - 08:51 pm
(Permanent Link)
vistas fileja ļoti ātri ir gatava ēšanai. praktiski tā ir ēdama jau pēc apcepšanas, tā sautēšana vairāk ir paredzēta garšas ievilkšanās procesam.
[User Picture Icon]
From:[info]antuanete
Date: April 9th, 2006 - 09:37 pm
(Permanent Link)
Paldies, būsim zināt nākamreiz, kad uznāks kulinārā iedvesma :)