20 February 2011 @ 01:45 pm
 
manu galvu ir apsēdusi doma par ko līdzīgu sardīnijas kapu sieram. par kapu sieru to sauc tādēļ, ka augustā to ietin drānā un ierok kūdrainā zemē, bet novebrī rok ārā un ēd. zinot ka pie mums gribēt kaut ko izrakt novembrī nozīmē izrakt to nākošā gada martā un nezinot recepti pašam sieram,šķiet, tas varētu sagādāt zināmas problēmas.
 
 
( Post a new comment )
[info]kini on February 20th, 2011 - 01:52 pm
pieļauju, recepte gan jau kur klejo netā, bet par to rakšanu - moš drīzāk ne uz mēnešiem, bet gan vidējām gaisa temperatūrām jāskatās.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]neverklever on February 20th, 2011 - 02:00 pm
nē nu es kasti ar kūdru mierīgi varētu iestiept dzīvoklī un tā, bet zemes enerģija un laikapstākļu ietekme un visi citi čupakabrīgie prieki ies garām un tas pārtikas pikucis tāpat vairs neliksies tik ļoti vilinošs
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]kini on February 20th, 2011 - 02:01 pm
tad jau laikam nekas cits kā garš atvaļinājums sardīnijā neder :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]neverklever on February 20th, 2011 - 02:10 pm
tā izskatās :) vai jābrauc divreiz vienreiz rakt un otreiz izrakt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]kini on February 20th, 2011 - 02:46 pm
jebkurā gadījumā patīkami :)
(Reply) (Parent) (Link)