Šugā faiv
 
29.-Jan-2011 03:54 pm
Maajaas nav riisu, nav maizes, ir tikai sauss udons un laba kafija.
Braukshu uz Tawaramachi peec traukiem un uz riisu bodi peec riisiem.
Biju domaajis, ka eedot riisus turpat vai katru dienu tie apniks, bet ja buutu praatiigaaks, pacenstos atcereeties vai man apnika maize Latvijaa. Protams, ka nee, garshoja arvien vairaak.
Comments 
29.-Jan-2011 11:55 am
Malacītis. Man rīsi pirms Filipīnām garšoja - šad un tad. Filipīnās ēdot katru dienu, jau pēc dažiem mēnešiem tā noriebās, ka nespēju ieēst vairs nemaz, ne parastus rīsus, ne fried rice, ne kādus citus saekstrotus rīsus.
29.-Jan-2011 01:25 pm
Ko vispaari Filipiinaas taa tradicionaali eed?
It kaa zinu par visaam Aazijas valstiim apkaart, bet par Filipiinaam ne reizi nebiju iedomaajies.
29.-Jan-2011 04:20 pm
Vairāk vai mazāk visu to pašu ko pārējā Āzija, jo īpaši, ķīnisku. Marinē daudz ko, laikam, atšķirībā no citām Āzijas valstīm. Pat gulašveidīgam ēdienam pirms gatavošanas gaļu vispirms pamarinē etiķī+sojas mērcē. Ass un skābs viņiem patīk.
30.-Jan-2011 01:49 pm
Labais, tad jau es Filipiinaas vareetu dziivot!:) kopsh iepazinos ar indokjiinas virtuvi, asas un skaabas garshas virtuvee ir katru dienu.
This page was loaded Jun 27. 2024, 12:33 am GMT.