Comments: |
- Мужик, самогон варишь? - Зачем? Так пью...
Kstatji, a kādam nav lieks aparāts? Labprāt iegādātos. Agrāk vismaz varēja rūpnīcā sarunāt- uztaisītu. A tagad.... :(
| From: | tante |
Date: | 9. Augusts 2006 - 14:51 |
---|
| | | (Link) |
|
vienaa citaa pljurxtamzonaa mejtushkas pashlaik maacaas taisit ljergu un viena no taam, kas to prot, ieposteeja luuk shitaadu instrukciju = "interese pieaug, tad jau apsolītā tecināšana arī! ceru, ka sapratīsiet, jo aprakstīt tas tā grūtāk...;)))jautājiet, kas nav skaidrs, būšu sakaros! ņem katlu, kurā ietilpinās apmēram 1/3 no iejauktā brūvējuma iekšā jāieliek kaut kas uz kā varētu novietot vienu bļodu. manā gadījumā tas ir no metāla izlocītas tādas kā kājiņas, uz tām liek bļodu tik lielu, lai nepiegulst pie katla malām un reizē nav īpaši maza (šajā traukā pilēs manta!) virsū katlam liek cieši pieguļošu lielu bļodu, to cieši apsien ar zeķubiksēm (sentēvi lipināja visapkārt izmērcētu maizi), lai labums netvaiko ārā! augšējā bļodā lej aukstu ūdeni. šī visa konstrukcija uz lēnas uguns sildās...ik pa laikam jāčolē, lai ielietais ūdens pārāk nepārkarst., kad tas ir tāds labi silts, tad to nosmel, lej akal ūdeni, un tā maina 4-5 reizes.kad tas padarīts, augšējo bļodu noceļ nost, a no iekšējās burkā lej karstu brandavīnu. lai attīrītu, nelieku zilos graudiņus, bet lieku burkā veselu svaigu ābolu, pēc 3 dienām viņš paliek tumšs, tur salien tas, ko nevajadzētu organismam...tad jau izdoma kā lietot! "
Vo bļin, es līdz tādam neaizdomātos... Mums ir savs aparāts jau gadus 40. Klasiskais.
| From: | tante |
Date: | 9. Augusts 2006 - 14:57 |
---|
| | | (Link) |
|
un tu dzen arii?.:))
Kopš Jēkabpils policija piesedz kontrabandas spirta tirgotājus- neatmaksājas. Lai izdzītu litru ļergas jāiztērē 70- 80 sančiki un vairākas dienas. Lai tiktu pie litra šķaidīta spirta jāiztērē 1 lats un 10- 30 minūtes.
| From: | tante |
Date: | 9. Augusts 2006 - 18:58 |
---|
| | | (Link) |
|
nu pa manaj gaumei pavisam normaali (postsovjetiski) pilditie kabachi a tas alus prosta fiichaj piekraameec klaat..:) gatavajot shitaadu maigu daarzeni kaa kabacism ir iipashi japiedomaa pie izmantojamaa shjkjidruma garsha - alus paarsvaraa ir ruugtesn un gaishie alusi kaa likums visbiezhaak ir ruugtaki par tumshajiem, laj gan ir arii saldenaaki gaishie - piemeeram Ice beer.. galja kopaa ar rissiem, sutinoties ruugtaa lauu, savilx sevi alus ruugtumu abet kabacis pa manam var kljut pat ne paarak baudams.. lai gan alus tur ir noraadic salidiznoshi maz (ideaals mazaas o,3 butelites tilpums, kas ir vairak raxturigs tieshi maigajiem alusiem), tomeer es ieteiktu pirms gatavoshanas pagarshot to alusu uz maigumu. kechupu shajaa receptee es vispaar nesaprotu, taapat kaa nesaprotu kaa var ieksh 1 kg kabachu iestuukjeet ash puskilogramu maltaas galjas..
tnx, Tu tikai apstiprināji manas aizdomas. Nekāds alus klāt tātad, tas tiks izdzerts tāpat;))) Kā Tu parasti pildītos taisi? Rīsus ar liec klāt?
| From: | tante |
Date: | 9. Augusts 2006 - 19:10 |
---|
| | | (Link) |
|
nekad.:) riisu vieta lieku izgrieztos kabachu miixtumus klaat sasmalcinaatus.:)
ok, tiks ņemts vērā un izmēģināts, paldies!;) | |