Comments: |
| From: | tante |
Date: | 9. Augusts 2006 - 18:58 |
---|
| | | (Link) |
|
nu pa manaj gaumei pavisam normaali (postsovjetiski) pilditie kabachi a tas alus prosta fiichaj piekraameec klaat..:) gatavajot shitaadu maigu daarzeni kaa kabacism ir iipashi japiedomaa pie izmantojamaa shjkjidruma garsha - alus paarsvaraa ir ruugtesn un gaishie alusi kaa likums visbiezhaak ir ruugtaki par tumshajiem, laj gan ir arii saldenaaki gaishie - piemeeram Ice beer.. galja kopaa ar rissiem, sutinoties ruugtaa lauu, savilx sevi alus ruugtumu abet kabacis pa manam var kljut pat ne paarak baudams.. lai gan alus tur ir noraadic salidiznoshi maz (ideaals mazaas o,3 butelites tilpums, kas ir vairak raxturigs tieshi maigajiem alusiem), tomeer es ieteiktu pirms gatavoshanas pagarshot to alusu uz maigumu. kechupu shajaa receptee es vispaar nesaprotu, taapat kaa nesaprotu kaa var ieksh 1 kg kabachu iestuukjeet ash puskilogramu maltaas galjas..
tnx, Tu tikai apstiprināji manas aizdomas. Nekāds alus klāt tātad, tas tiks izdzerts tāpat;))) Kā Tu parasti pildītos taisi? Rīsus ar liec klāt?
| From: | tante |
Date: | 9. Augusts 2006 - 19:10 |
---|
| | | (Link) |
|
nekad.:) riisu vieta lieku izgrieztos kabachu miixtumus klaat sasmalcinaatus.:)
ok, tiks ņemts vērā un izmēģināts, paldies!;) | |