Tantes kjeekjis - [entries|archive|friends|userinfo]
tante

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[9. Aug 2006|13:24]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]fanija
Date:9. Augusts 2006 - 18:43
(Link)
Man šeit neliels offtopiks, bet nezināju, kā lai savādāk uzprasa;)
Paskaties, lūdzu, te http://www.receptes.lv/lat/alus_edieni/augli_un_darzeni/?recipeid=3645 un pasaki - šitas garšos labi? Jo mājās ir gan kabači, gan maltā gaļa, bet tradicionālos pildītos negribējās taisīt. vnk tas alus šādā kombinācijā tāds aizdomīgs liekas;)
[User Picture]
From:[info]tante
Date:9. Augusts 2006 - 18:58
(Link)
nu pa manaj gaumei pavisam normaali (postsovjetiski) pilditie kabachi a tas alus prosta fiichaj piekraameec klaat..:)
gatavajot shitaadu maigu daarzeni kaa kabacism ir iipashi japiedomaa pie izmantojamaa shjkjidruma garsha - alus paarsvaraa ir ruugtesn un gaishie alusi kaa likums visbiezhaak ir ruugtaki par tumshajiem, laj gan ir arii saldenaaki gaishie - piemeeram Ice beer.. galja kopaa ar rissiem, sutinoties ruugtaa lauu, savilx sevi alus ruugtumu abet kabacis pa manam var kljut pat ne paarak baudams.. lai gan alus tur ir noraadic salidiznoshi maz (ideaals mazaas o,3 butelites tilpums, kas ir vairak raxturigs tieshi maigajiem alusiem), tomeer es ieteiktu pirms gatavoshanas pagarshot to alusu uz maigumu.
kechupu shajaa receptee es vispaar nesaprotu, taapat kaa nesaprotu kaa var ieksh 1 kg kabachu iestuukjeet ash puskilogramu maltaas galjas..
From:[info]fanija
Date:9. Augusts 2006 - 19:03
(Link)
tnx, Tu tikai apstiprināji manas aizdomas. Nekāds alus klāt tātad, tas tiks izdzerts tāpat;)))
Kā Tu parasti pildītos taisi? Rīsus ar liec klāt?
[User Picture]
From:[info]tante
Date:9. Augusts 2006 - 19:10
(Link)
nekad.:) riisu vieta lieku izgrieztos kabachu miixtumus klaat sasmalcinaatus.:)
From:[info]fanija
Date:9. Augusts 2006 - 19:12
(Link)
ok, tiks ņemts vērā un izmēģināts, paldies!;)