16 May 2016 @ 07:15 pm
 
Vispār "tuvākajās dienās jādzīvo taupīgi" stāvoklis mani ir novedis pie radošām izpausmēm. iztīrīju ledusskapi un tā rezultātā tapa gan siltas pusdienas, ko, ja vien neuznāks baiss rijīgums, varēšu ēst arī rīt, plombīra saldējums, kam pāri pārbērts kakao pulveris un sagriezts banāns, un, visbeidzot, arī kokteilis no pāripalikušā saldējuma, banāniem, arbūza un kakao. Garšo tīri labi, būtu gan nedaudz labāk, ja būtu bijis mazliet vairāk kaut kā bieza, ko pielikt klāt, nu, vēl saldējuma vai kāda augļa, kas nav arbūzs, un varbūt arī mazliet kāda stipra, salda alkohola, bet ir gluži ok arī tāpat. Man ir tikai viens jautājums: vai vienīgais veids, kā šādā kokteilī iedabūt kakao vai kafiju, ir to apliet krūzē un gaidīt, kamēr atdziest (man ir aizdomas, ka nē)? Bet es neesmu pārāk atjautīga uz šādām lietām.
 
 
( Post a new comment )
dominika[info]dominika on May 16th, 2016 - 07:52 pm
vienkārši piebērt kakao pulveri? ar kafiju gan tā nesanāks.
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja: konfektes[info]pelnufeja on May 16th, 2016 - 08:33 pm
Jā, bet, vai viņš nesavelsies kunkuļos?

Leduskafiju es pat vienreiz taisīju, bet neatceros, ko īsti darīju ar kafiju, bet arī toreiz man bija sajūta, ka, kaut arī garšo ok, kaut kas nav tā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
dominika[info]dominika on May 16th, 2016 - 08:52 pm
ē, ja tu blenderē, es domāju, tur ir neiespējami kaut kam savelties kunkuļos. ledus kafiju vai tad vienkārši netaisa atdzesētai kafijai pieliekot ledu? st. citu, kafiju var arī sasaldēt ūdens saldēšanas formītē, tad sanāk kafijas ledus kubiki.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]kaukau on June 11th, 2016 - 11:57 pm
Es iespraukšos. Kafiju var kaisīt sausu mierīgi, es reti leju, nevis beru - tikai tad, kad ir sasaldēti banāni, un, lai tos atkausētu blenderējot, vajag karstu kafiju. Tas, protams, atkarīgs, vai Tev patīk kafijas graudiņus košļāt vai nē. Man iet pie sirds!
(Reply) (Link)