|
August 14th, 2013
04:25 pm Tam franču puisim, kas runā latviski un audzē kazas, sortimentā top jauns mīkstais sieriņš - ar kaņepēm un medu. Mūžam nebūtu iedomājusies šādu kombināciju, bet nu traki garšīgs.
|
Comments:
| From: | str |
Date: | August 14th, 2013 - 04:30 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tieši šito es arī domāju, viņš iepriekšējā Kalnciema tirdziņā deva degustēt ar kaņepēm un ar kaņepēm+medu un prasīja, kurš patīk labāk.
| From: | str |
Date: | August 14th, 2013 - 04:40 pm |
---|
| | | (Link) |
|
a re kā! viņiem bija arī cietais nogaršošanā, ar piparmētrām vai, bet es kaut kā nedabūju.
Man domāt, arī parastie - bērnībā jāņu siera šķēle, apziesta ar medu, sīkajiem bija liels kārums. :)
| From: | str |
Date: | August 15th, 2013 - 12:37 am |
---|
| | | (Link) |
|
nezinu, negadījās bērnībā ēst sieru ar medu. biezpiens ar sāli garšoja daudz labāk kā ar cukuru.
Veikala jāņusiers man likās un joprojām liekas pilnīga bezjēdzība, pazole un gumija, bet šim neparasta ir tieši tā kombinācija Kaņepes + Medus. Es līdz šim ēdu mīksto kazas sieru ar biezo saldo balzametiķi. Saldējumu arī.
From: | (Anonymous) |
Date: | August 14th, 2013 - 04:35 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Kā to pusi atrast? Kā viņu sauc, un kur to sieru var nogaršot? Interesējos priekš darba.
sk. augstāk Strēlnieces norādīto linku
From: | (Anonymous) |
Date: | August 14th, 2013 - 05:16 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ā, skaidrs! Liels paldies! |
|
|
Sviesta Ciba |