kā jau tur teicu - paldies visiem,kas piedalījās ar ideju pienešanu, es nopietni apsveru nudien kādudien daļu izmantot, jo , kā jau teicu, es laikam sūkāju kā kulinārs, (bet šitas ir toč no tiem pirmsdzišndienas tarakāniem, jo itkā jau es skaitos garšīgi gatavojoša persona pie kā visi vienmēr grib nākt ēst)
galarezultātā gan es uztapināju pati savu variantu - jo man gribējās kautko sāļu un obvijslī negribējās iet uz veikalu, tad nu es sataisīju kaukādu omlešsacepumu cepeškrāsnī- ar karčām, sīpčām, speķi, sieru un zaļumiem. nu un mazliet gurmarķīšiem un tomātu mērci. baaaaigi garšīgi sanāca.
un atpalikušās olas brokastīs vārītas.
bet nu tākā jūs te tā abižojāties,tad es nemaz neprasīšu,ko man taisīt uz dizšndienu.
bet es neziu,jā, jo ņemot vērā,ka šonedēļa visa šausmīgi aizņemta un sestdien tās sacensības un būšu vakarpusē mājās pabeigtāka un vēl ir arī pirmsmaija ekonomiskais režīms, un arī fakts,ka šogad galīgi nav poņas,cik vispār būs ciemiņi....
visvienkāršākais būtu cept šašlikus, jo sola siltu ļoti, beet - kurš ta viņus ceps? es taču nemāku, gaļu vienmēr pēc noklusējuma ir cepis permanentaispiedzīvotājs, bet ar vienu no viņiem es šobrīd esmu visus kontaktus pārrāvusi, a otram pašam tikdaudzviskas dzīvē šonedēļ notiekas,ka negribu uzkraut šo atbildības nastu.
un arī nojume jau tikai tik,cik sasliets rāmis, bet neviens jau nav pat sācis labot saplēsto jumtu, un vēl arī man negribas,ka visi mīcās pa manu jau tā augt negribošo zālīti un pēc tam pienēsā visu māju.
bet ja sēdēt iekšā,tad ko tad tādu šmorēt, nu? jāsaka,lai paēd mājās, jā.
un, nuja,kas ta vispār atnāks, kamtur tie bērni sadzimuši,kam jaunas draudzenes,kas pie vecām družkām nelaiž... un, nenoliedzami, vēl jau cilvēki,ar kuriem es pati ņemu un nedraudzējos.
galarezultātā gan es uztapināju pati savu variantu - jo man gribējās kautko sāļu un obvijslī negribējās iet uz veikalu, tad nu es sataisīju kaukādu omlešsacepumu cepeškrāsnī- ar karčām, sīpčām, speķi, sieru un zaļumiem. nu un mazliet gurmarķīšiem un tomātu mērci. baaaaigi garšīgi sanāca.
un atpalikušās olas brokastīs vārītas.
bet nu tākā jūs te tā abižojāties,tad es nemaz neprasīšu,ko man taisīt uz dizšndienu.
bet es neziu,jā, jo ņemot vērā,ka šonedēļa visa šausmīgi aizņemta un sestdien tās sacensības un būšu vakarpusē mājās pabeigtāka un vēl ir arī pirmsmaija ekonomiskais režīms, un arī fakts,ka šogad galīgi nav poņas,cik vispār būs ciemiņi....
visvienkāršākais būtu cept šašlikus, jo sola siltu ļoti, beet - kurš ta viņus ceps? es taču nemāku, gaļu vienmēr pēc noklusējuma ir cepis permanentais
un arī nojume jau tikai tik,cik sasliets rāmis, bet neviens jau nav pat sācis labot saplēsto jumtu, un vēl arī man negribas,ka visi mīcās pa manu jau tā augt negribošo zālīti un pēc tam pienēsā visu māju.
bet ja sēdēt iekšā,tad ko tad tādu šmorēt, nu? jāsaka,lai paēd mājās, jā.
un, nuja,kas ta vispār atnāks, kamtur tie bērni sadzimuši,kam jaunas draudzenes,kas pie vecām družkām nelaiž... un, nenoliedzami, vēl jau cilvēki,ar kuriem es pati ņemu un nedraudzējos.