solis pretī izaicinājumam -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 28., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:27
Vai pelējuma siers var sapelēt un kļūt neēdams?

(11 pogas jau mētājas | došu pogu)

Comments:


[User Picture]
From:[info]elina
Date:28. Jūnijs 2008 - 23:08
(Link)
jā!
[User Picture]
From:[info]uwa
Date:28. Jūnijs 2008 - 23:22
(Link)
un pēc skata to var pateikt?
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:29. Jūnijs 2008 - 00:42
(Link)
pelējuma siers nebojājas tieši dēļ pelējuma
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:29. Jūnijs 2008 - 00:44
(Link)
tur ir penecilīns
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:29. Jūnijs 2008 - 00:42
(Link)
nē, nevar
[User Picture]
From:[info]elina
Date:29. Jūnijs 2008 - 09:11
(Link)
bet viņam taču mainās pelēšanas apstākļi!~tur vajag speciālas t' utt
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:29. Jūnijs 2008 - 09:26
(Link)
vnk penicilīns, kas ir visos zilajos sieros, neļauj veidoties citām kultūrām

siers drīzāk varētu zaudēt savas estētiskās īpašības, izkūstot, teiksim, vai arī apkalst.

ok, es te spekulēju, neesmu ne ķīmiķe, ne pārtikas zinātniece, taču savā mūžā nekad neesmu redzējusi zilo sieru, kas būtu sabojājies.
[User Picture]
From:[info]weemis
Date:29. Jūnijs 2008 - 09:28
(Link)
un ko tik es savaa garajaa weemja muuzhaa neesmu redzeejis !
[User Picture]
From:[info]uwa
Date:29. Jūnijs 2008 - 11:14
(Link)
Es vakar vienu gabaliņu nopirku - izņemot no plēves izskaījās aizdomīgs, bet garša lieliska. Par to sabojāšanos vēl lika domāt samērā mazā cena, ko samaksāju pie kases.
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:30. Jūnijs 2008 - 07:51
(Link)
beidz, veikals taču neriskētu, tirgojot preci, kas ir jānoraksta. iespējams, vienkārši tas siers saspiedās un viņš zaudēja daļu no estēskajām īpašībām, tāpēc viņu pārdeva par mazāku cenu.
[User Picture]
From:[info]rudu
Date:29. Jūnijs 2008 - 09:53
(Link)
man parasti tas siers ātri apēdās, tāpēc nekad nekas tāds nav piedzīvots :D bet es domāju, ka visam tak ir savs derīguma termiņš.

> Go to Top
Sviesta Ciba