|
Jūnijs 28., 2008
22:27 Vai pelējuma siers var sapelēt un kļūt neēdams?
|
Comments:
| From: | elina |
Date: | 28. Jūnijs 2008 - 23:08 |
---|
| | | (Link) |
|
jā!
| From: | uwa |
Date: | 28. Jūnijs 2008 - 23:22 |
---|
| | | (Link) |
|
un pēc skata to var pateikt?
| From: | aleja |
Date: | 29. Jūnijs 2008 - 00:42 |
---|
| | | (Link) |
|
pelējuma siers nebojājas tieši dēļ pelējuma
| From: | aleja |
Date: | 29. Jūnijs 2008 - 00:44 |
---|
| | | (Link) |
|
tur ir penecilīns
| From: | aleja |
Date: | 29. Jūnijs 2008 - 00:42 |
---|
| | | (Link) |
|
nē, nevar
| From: | elina |
Date: | 29. Jūnijs 2008 - 09:11 |
---|
| | | (Link) |
|
bet viņam taču mainās pelēšanas apstākļi!~tur vajag speciālas t' utt
| From: | aleja |
Date: | 29. Jūnijs 2008 - 09:26 |
---|
| | | (Link) |
|
vnk penicilīns, kas ir visos zilajos sieros, neļauj veidoties citām kultūrām
siers drīzāk varētu zaudēt savas estētiskās īpašības, izkūstot, teiksim, vai arī apkalst.
ok, es te spekulēju, neesmu ne ķīmiķe, ne pārtikas zinātniece, taču savā mūžā nekad neesmu redzējusi zilo sieru, kas būtu sabojājies.
un ko tik es savaa garajaa weemja muuzhaa neesmu redzeejis !
| From: | uwa |
Date: | 29. Jūnijs 2008 - 11:14 |
---|
| | | (Link) |
|
Es vakar vienu gabaliņu nopirku - izņemot no plēves izskaījās aizdomīgs, bet garša lieliska. Par to sabojāšanos vēl lika domāt samērā mazā cena, ko samaksāju pie kases.
| From: | aleja |
Date: | 30. Jūnijs 2008 - 07:51 |
---|
| | | (Link) |
|
beidz, veikals taču neriskētu, tirgojot preci, kas ir jānoraksta. iespējams, vienkārši tas siers saspiedās un viņš zaudēja daļu no estēskajām īpašībām, tāpēc viņu pārdeva par mazāku cenu.
| From: | rudu |
Date: | 29. Jūnijs 2008 - 09:53 |
---|
| | | (Link) |
|
man parasti tas siers ātri apēdās, tāpēc nekad nekas tāds nav piedzīvots :D bet es domāju, ka visam tak ir savs derīguma termiņš. |
|
|
Sviesta Ciba |