|
Jūnijs 28., 2008
Comments:
| From: | elina |
Date: | 29. Jūnijs 2008 - 09:11 |
---|
| | | (Link) |
|
bet viņam taču mainās pelēšanas apstākļi!~tur vajag speciālas t' utt
| From: | aleja |
Date: | 29. Jūnijs 2008 - 09:26 |
---|
| | | (Link) |
|
vnk penicilīns, kas ir visos zilajos sieros, neļauj veidoties citām kultūrām
siers drīzāk varētu zaudēt savas estētiskās īpašības, izkūstot, teiksim, vai arī apkalst.
ok, es te spekulēju, neesmu ne ķīmiķe, ne pārtikas zinātniece, taču savā mūžā nekad neesmu redzējusi zilo sieru, kas būtu sabojājies.
un ko tik es savaa garajaa weemja muuzhaa neesmu redzeejis !
| From: | uwa |
Date: | 29. Jūnijs 2008 - 11:14 |
---|
| | | (Link) |
|
Es vakar vienu gabaliņu nopirku - izņemot no plēves izskaījās aizdomīgs, bet garša lieliska. Par to sabojāšanos vēl lika domāt samērā mazā cena, ko samaksāju pie kases.
| From: | aleja |
Date: | 30. Jūnijs 2008 - 07:51 |
---|
| | | (Link) |
|
beidz, veikals taču neriskētu, tirgojot preci, kas ir jānoraksta. iespējams, vienkārši tas siers saspiedās un viņš zaudēja daļu no estēskajām īpašībām, tāpēc viņu pārdeva par mazāku cenu. |
|
|
Sviesta Ciba |