Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

27. Feb 2007 11:54

nu labi:) pakļaujoties vispārējai ažiotāžai par tēmu:
tante- kā tika gatavotas tavas īpašās ķiplokmaizes , tās kuras cepeškrāsnī?

2 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]
Datums:27. Februāris 2007 - 12:24
(Link)
jaaaaaaa! luudzu man arii vajag zinaat. kjiplokmaizes ir tieshi tas, kas man kaarojas!
No:[info]tante
Datums:27. Februāris 2007 - 23:25
(Link)
kuras konkreeti??..
sataisa margarinu vai sviestu ar dayc kjiplokiem un mazaak saals, apsmeree maizes no vienas vaj visam puseem un cep..

prosta apcep maizi cepeshkrasnii un apsmeeree ar iepriekshsataisitu kjiploksviestu..

safrite rupmaizi un apkaisa ar kjiploku granulaam un saali, apklaaj uz paar minuutem laj savelkas..

nu un veel kaadi 3-4 varianti.:) slinkums raxtiit.:)