gandrīz gandrīz ideālas vakariņas - Post a comment

Jan. 28th, 2012

[info]elina

01:40 pm - Atskaite grupa #3 vakariņas 2

Sāksim ar to, ka vakariņas bija LIELISKAS!!! Paldies [info]freakart (+ [info]jim, [info]piene_ne un [info]young_heart)!!!
Namatēvs no sākuma mūs smuki savāca, kur nu katrs gribējām, aizveda kaut kur aiz Salaspils memoriāla, pēc tam sagaidīja ar siltām grīdām, siltiem ēdieniem un ne mazāk siltu sirdi :)
Tās pirmās ēdamās lietas bija karstīvns, ko beigās arī nedzerošie atzina par labu esam un dzēra, pēc tam jau aprijām garšīgās pildītās sēnītes, kuras pašas izkusa mutē, labi, ka Ervīns no acīm lasa, ka es gribu vēl un atdod arī savējās :)), pēc tam jau tītariņš, ko es ēdu pirmo reizi mūžā, tas arī bija izcils, īpaši ādiņa, no tās es varētu pārtikt mēnešiem, dārzenīši arī aizgāja uz urrā, tāpat kā papildporcijas. Pēc tam bija Nirvana un Manas/Labas izgriezumi, alus un visādi citādi patīkamas un saturīgas vakara sarunas. Ap vieniem naktī, kad iepriekšējo nakti negulējošais Džims jau gandrīz pakrita, braucām kā kungi ar taksi mājās, vēl visu ceļu priecādamies, cik nu labi iznācis, ka mēs visi esam salozējušies kopā :)
ehh, ku' labi! Vēl jau frīkārts pats noteikti izrunāsies :}
GO VEGETA!!!


Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: