Vajag, vajag, vajag - Zvēriņiii-iiiiiiiiiii! [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Zvēriņiii-iiiiiiiiiii! [Feb. 17th, 2010|02:06 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vajag
[kepinas]
Dzīvniekiem vajadzīgas jaunas mājas & mīloši, gādīgi mūžadraugi! : )


kepinas@inbox.lv

Rudiņš ir pusotru gadu jauns runčjaunskungs, kastrēts, ar garu spalvu un komunikablu, miermīlīgu raksturu, ļoti draudzīgs kā ar cilvēkiem, tā ar citiem dzīvniekiem. Klēpī ņurcīt gan viņu nevarēs, bet ar patīkamu sabiedrību gan viņš vēlas tapt nodrošināts visu laiku. Viņš jau ilgu laiku klīda pa Rīgu, izmisīgi prasīdamies siltumā. Nu viņš ir siltumā, taču tagad jāatrod mūžadraugi, kuri viņu nekad, kā izdarīja iepriekšējais saimnieks, nepametīs.


****************************

Trollīte ir fantastiska, pāris gadus jauna kaķene, kura ļoti, ļoti alkst mīļuma un glaudīšanas! Viņai ir lielas, skaistas acis un MILZĪGAS ūsas! Viņa ir gan sterilizēta, gan vakcinēta. Viņa nonāca pie cilvēkiem, kad grasījās dzemdēt mazos kaķentiņus uz ielas, ziemā, sniegā, kur mazie nebūtu izdzīvojuši. Visi mazie mājas ir atraduši, nu arī pati Trollīte ļoti ilgojas pēc SAVĀM MĀJĀM!


***************************

Runcis Pelēcis ir pāris gadus vecs, kastrēts runčāns, kurā visi, kolīdz viņu sastop, iemīlas! Viņš ir no mājām izmests kaķis, kurš vairākus gadus nodzīvojis uz ielas. Pavisam nesen devās uz pagaidu mājām, ielas dzīve viņu bija nogurdinājusi līdz kritiskajai robežai... Ieradies pie cilvēkiem, Pelēcis UZREIZ priecīgs okopēja bļodiņu, glaudās ap kājām, sēdēja, murrāja klēpī un izmēģināja mīkstākos spilventiņus gulēšanai. Īsts mājas mīlulis. Tikai bez savas mājas. Varbūt tieši viņš, omulīgais mīlulīts ir tas ĪSTAIS kaķis, kurš uzrunā tevi vai kādu tavu draugu, radu?


*******************************

Munji-Munijs, mazais kaķēns, skaistais, garspalvainais runčuks JOPROJĀM meklē mājas!!! Mājas, kur viņu ĻOTI MĪĻOS, bužinās un lutinās, mājas, kur viņš pilnīgi droši varēs doties ārā pastaigās, viņš ir ļoti zinātkārs ziķeris! Mājas, kur viņam būs sabiedrība, viņš ir ļoti komunikabls gan ar cilvēkiem, gan dzīvniekiem! Viss viņa stāsts attēlos: http://foto2.inbox.lv/kepinas/mazkakjis_Laimitis



*******************************
Ārkārtīgi brīnišķīgais, garspalvainais runčuks Rū ir 9 mēnešus jauns ķepainis. Viņš ir liels, izaugs līdz kādiem 6kg. Šī bilde ir no laikiem, kad viņš vēl dzīvoja uz ielas - viņš piedzima izmestai kaķenītei & izauga tik liels, ka vairs netika iekšā viņu mājvietā, viņam nācās ziemā nakšņot zem plika krūma... Pašlaik Rū ir pagaidu mājās, kārtīgi apmeklē kastīti. Viņa uzticība būs jānopelna, jo uz ielas viņam vajadzēja būt ļoti uzmanīgam no cilvēkiem. Kad cilvēks iepazīts - tas būs viņa labākais draugs! Rū ir kastrēts un vakcinēts.


*********************************

Pūkainīte ir Rū māmiņa, izmesta kaķenīte. Garspalvaina, sterilizēta, kādus 3 gadus jauna. Ļoti maigas un mīļas dabas. Viņai vajadzīgas mierīgas mājas, kur viņa varēs dzīvot visu savu turpmāko skaistās princeses dzīvīti. Viņai ir ļoti īpašs murris.



**********************************
Brašā, skaistā sunenīte ir apmēram 7 gadus veca. Viņa tika atrasta izkāmējusi, klīstam pa miskastēm Rīgas centrā.
Meklējam viņai labas mājas, kur novērtēs viņas fantastisko, draudzīgo, maigo un uzticīgo dabu!!! Viņu atrodot, viņai bija audzējs, kas tika izoperēts. Ja tam būs lemts atgriezties, tiks segtas visas veterinārārsta izmaksas. Galvenais atrast viņai labas mājas, kur viņu mīlēs un rūpēsies par viņu ikdienā, jo, ļoti iespējams, nekādu veselības problēmu viņas mūžiņā viņai vairs nebūs. Īsta ĢIMENES sunīte, piemērota dzīvei iekštelpās.



******************************
SUNIJS!!! Sunijam ir apmēram 7 gadi & viņš tika saimnieku nodots, pēc naktīm ilgas gulēšanas kupenās viņš nokļuva siltumā, kur atkopās par īstu brašuli & beidzot izbauda MĪĻUMU, kas viņam, acīmredzot, ir katastrofāli trūcis. Viņš ir īsts DĪVĀNSUNS kombinācijā ar ļoti acīgu un dzirdīgu sardziņu. Viņš ir ātrs un aktīvs, kad paliek priecīgs un notiek kaut kas jauns, ikdienā viņam pārsvarā patīk mierīgi gulēt gultā cieši blakus cilvēkam. Jutīsies labi ģimenē, kur viņam būs sava uzticības persona un daudzi mīļotāji, piemērots arī dzīvei kopā ar prātīgiem bērniem.



linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:February 17th, 2010 - 03:43 pm
(Link)
From:[info]kepinas
Date:February 17th, 2010 - 03:50 pm
(Link)
Paldies, es zinu - tā ir vieta, kuru apmeklējot, var redzēt CIK ĻOTI cilvēki tomēr MĪL dzīvniekus, var pārliecināties, ka nav pasaule vien bezsiržu pilna. :)
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:February 17th, 2010 - 04:07 pm
(Link)
Lai piedod zvēru saimnieki, bet tas jau ir nedaudz slimi... zārki, kapakmeņi, izvadīšanas ceremonija...

Vēl tam visam klāt - virtuālā kapsēta. Vins no beigtajiem - zelta zivtiņa, kurai ielikta bilde un atvadu vārdi....

Laikam es to nekad nesapratīšu.
From:[info]kepinas
Date:February 17th, 2010 - 04:17 pm
(Link)
Nu, protams, protams, protams, ka tur ir arīdzan krietni daudz galējību vizuālajās izpausmēs, taču kopumā oficiāla vieta, kur ar cieņu izvadīt savu četrkājaino ģimenes draugu, tas taču ir tikai normāli.
Labāk lai ir šāda pārmērīga mīlestība, nekā šādi cilvēki - kādēļ man ir jāpostē šeit šie dzīvnieki, kuri meklē mājas! Es par slimiem uzskatu šos pēdējos.
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:February 17th, 2010 - 04:28 pm
(Link)
Arī fakts.
From:[info]sita
Date:February 17th, 2010 - 04:34 pm
(Link)
Super links, biju jau aizmirsusi to miiljumu
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:February 17th, 2010 - 05:25 pm
(Link)
aizmirsi, ka kādu esi tur atstājusi? LOL
From:[info]sita
Date:February 17th, 2010 - 05:27 pm
(Link)
Nee, ja reiz Tu veel raksti.
[User Picture]
From:[info]meskaliins
Date:February 18th, 2010 - 09:55 am
(Link)
ir arī kāds suns kurš neizjuks uzreiz pēc aizvešanas mājās?