Vajag, vajag, vajag - [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 19th, 2010|09:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[ziggerheimzer]
audiālu eksperimentu vārdā būtu nepieciešams iegūt vecus padomju, pirmspadomju, arhaiskā perioda jebkādas ģitāras (pat patiesībā jebkādus citus objektus, kuru viena no funkcijām ir skaņas izdvešana, uzņemšana, transformēšana, deformēšana u.c.) vai jebkādas to sastāvdaļas jebkādā stāvoklī; tātad, ja mājās kāds instruments bezjēdzīgi krāj putekļus, ar lielāko prieku pieņemšu bartera iespēju:

rfi2d@inbox.lv
linkpiedāvāt variantu

Comments:
From:[info]petro
Date:January 20th, 2010 - 07:40 pm
(Link)
Barteru - pret ko?
Nu redzi ka negrib neviens neko tādu atdot tāpat vien. Tāpēc nebij' jāpiesārņo nepiemērotas komūnas. Un mazāk gudri būtu uzrakstījis, varbūt arī par kādu vairāk būtu sapratuši Tevi.
[User Picture]
From:[info]ziggerheimzer
Date:January 20th, 2010 - 09:13 pm
(Link)
pret dažādiem maiņas līdzekļiem: naudu, gliemežvākiem, naftu, alkoholu, republikām, konterbandas cigaretēm, pateicību, šokolādi, dvēseli u.c. nekas jau nenotiek tāpat vien, saprotams!
bet, protams, Tev taisnība - neattaisno mani tas, ka ļoti vajadzēja, tāpēc čurāju tuvākajā vārtrūmē
[User Picture]
From:[info]petro
Date:January 21st, 2010 - 08:44 am
(Link)
Par radīšanu runājot - es arlabpāt neatteiktos no Altairakurš bija viens no pasaules krutākajiem (sintēzes iespēju ziņā) analogajiem sintiņiem ar ko šad tad vakaros paspēlēties. Taču tehnika (it īpašu Padomju ne traktortehnika) parasti tik ilgi nedzīvo. Un par transformēšana, deformēšana varu teikt ka dažādi eksperimentētāji Padomju laikā to risināja ar lodāmuru rokā pēc dažnedažādos ceļos iegūtām shēmām. Caur paziņām, radiožurnālos, pašu izgudrotām...