Vajag, vajag, vajag - Padomu vajaga! [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Padomu vajaga! [May. 27th, 2006|05:08 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[illegal]
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]zii
Date:May 28th, 2006 - 11:05 am
(Link)
Nav gan tik traki, kā kolēģi te saka.
1) atkarībā kur tu pērc. Ja tev algu skaita uz kontu, un kontā ir overdrafts (~1,5-2% mēnesī), tad parēķini - iemaksā 450 uzreiz un ja vari atļauties 200-250 LVL mēnesī maksāt, tad tev sanāk kādus 2 mēn. vēl maksāt un miers. Pārmaksa ~1,5-2% no 400 LVL mēnesī. Parēķini.
2) laiku pa laikam Elkorā ir bez% līzings, bet tur varajag ļoti uzmanīgi skatīties, ko tu pērc un cik ir preces ofic. cena. Man personīgi nepatīk, bet portatīvo tādā veidā pati pirku.
3) ja tu tiec pie American Express Blue kartes (Parex), tad vari vēl ieekonomēt uz %. Projti, viņiem, ja nemaldos, ir 1,2% mēnesī, bet, ja tu šomēnes izņem overdraftu un līdz nākamā mēneša 15tajam datumam atmaksā, tad tev % nevelkas nost. Tā vari ieekonomēt % diezgan.
4) meklēt citu ar lielākiem ofic. ienākumiem jēgas nav. Tāpat (viņam) būs jāmaksā procenti :), tas jau nav atkarīgs, ar ko slēdz. + veicim īstenībā interesē lai summa ienāk, nevis cik lieli ir tavi ienākumi. Tā ir formalitāte, cik dabūsi kred.no bankas. :)
From:[info]guvi
Date:May 28th, 2006 - 02:16 pm
(Link)
personiigi es neiesaku njemt un graabties nekaadaa overdraftaa ...
parasti cilveeki tad arii apliek overdraftaa, bet liizinga maksaajumi disciplinee - tas taa - - tiiri cilveeciigi spriezhot
[User Picture]
From:[info]zii
Date:May 28th, 2006 - 04:37 pm
(Link)
Nē, nu protams, protams, ka risks kļūt vājam un iegrābties pastāv...:)