Vajag, vajag, vajag - [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 30th, 2009|12:14 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[dominika]
Sveiki, mīļie cibiņi!
Studentu īsfilmas filmēšanas vajadzībām ļoti meklēju zemnieku saimniecību Rīgas tuvumā (max. 80 km no Rīgas), kurā būtu iespējams filmēt 2 dienas aprīļa sākumā (8.-9. vai 9.-10. aprīlis). Vēlams, lai saimniecība būtu tāda, kurā arī notiek reāla saimniekošana, piemēram, tiek audzētas cūkas vai liellopi. Gribam filmēt pagalmu ar traktoru, šķūnīti, mājas virtuvi. Filmēšanas grupa būsim ap 15 cilvēkiem, ieskaitot aktierus Ivaru Krastu, Zani Jančevsku un Imantu Vekmani. Apsolām uzvesties kārtīgi, cienīt saimniekus un viņu īpašumu, un neatstāt aiz sevis postažu, kā arī samaksāt par iztērēto elektrību (pēc skaitītāja rādījumiem) un izteikt lielu, lielu pateicību filmas titros.
Ļoti ceru, ka kādam no jums ir atsaucīgi un laipni vecāki, radi vai draugi laukos, kas neatteiks izmisumā nonākušiem studentiem! Jūs esat mūsu pēdējā cerība!
Ja varat palīdzēt vai vēlaties iegūt sīkāku informāciju par filmu un mūsu vajadzību, lūdzu, atstājiet kontaktinformāciju komentāros vai ari zvaniet vai rakstiet man - Sanitai - t. 26673193, sanitag@gmail.com.
linkpiedāvāt variantu

Comments:
From:[info]pola
Date:March 30th, 2009 - 02:47 pm
(Link)
Man gan nav zemnieku saimnieciibas, bet gribeju tikai novelet veiksmi! :) Pati tik tikko pabeidzu filmet savu diplomdarba filmu, jaasaak montaazha! :) Veiksmi jums! :) Kaads ir filmas sizhets, ja nav nosleepums?
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:March 30th, 2009 - 03:05 pm
(Link)
Paldies par veiksmes vēlējumiem, nodošu režisoram! :) Konkrētu sižetu atklāt negribētos, bet ceram notvert aktuālo situāciju, to, kā pašlaik klājas zemniekiem + vienmēr aktuālā ideālisma tēma.