Vajag, vajag, vajag - Trusis un viss tam nepeiciešamais [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Trusis un viss tam nepeiciešamais [Nov. 26th, 2007|10:12 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[ululate]
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]ululate
Date:November 26th, 2007 - 09:36 pm
(Link)
jā, es jau izpētīju par tām audzētavām un noteikti ned nogalē brauksim uz kādu no tām pēc svaa dzīvnieciņa :) paldies par to fanukluba ideju, tur noteikti visādas siekalas tecināmās bildes būs :)))
From:[info]surikats
Date:November 26th, 2007 - 11:22 pm
(Link)
nju varu izteikt piedāvājumu - trusi pa brīvu. tikai mazliet jāpaciešas. situācija ir tāda, ka mans trusis tika ciemos (nejauši) pie mana drauga truša. Rezultāts drīz būs redzams, apmēram pēc kādām 30 dienām. ja ir pacietība gaidīt, tad mierīgi atdošu. varēsi izvēlēties smukāko, pārējie pēc tam ceļos uz trušaudzētavu.
[User Picture]
From:[info]ululate
Date:November 26th, 2007 - 11:37 pm
(Link)
eh, es labprāt pieteiktos uz tādu trusīti, bet diemžēl meitai dz.d. 7dien un gribam tajā dienā uzdāvināt...
From:[info]surikats
Date:November 27th, 2007 - 07:23 am
(Link)
skaidrs.
tikai pārdomājiet savu lēmumu kārtīgi, jo pēc tam no šādiem dzīvniekiem ir grūti tikt vaļā. es kādu laiku strādāju zoo un tas bija šuamīgi, ka cilvēki pie vārtiem atstāja trušus un kaķus. es dabūju visu vasaru viņiem meklēt mājas ārpus sava darba laika. un pats dzīvnieks gūst sava veida psiholoģisku traumu, ja viņu pārvadā no vienas vietas uz otru (visvairāk tas attiecas uz tieši trušiem).
Lai jums veicas un viss izdodas.
[User Picture]
From:[info]ululate
Date:November 27th, 2007 - 10:27 am
(Link)
mēs esam jau vairākus mnēnešus domājuši un kaķis mums jau ir gadus 4, noteikti netaisamies pēc tam mēģināt tikt no truša vaļā :) ja nu vienīgi trusis ar kaķi būs nesamierināmi ienaidnieki, bet arī tad atdosim trusi manai māsai, pie kuras var vienmēr aiziet ciemos trusi sabužināt.
From:[info]surikats
Date:November 27th, 2007 - 01:48 pm
(Link)
patīkami, ka ir cilvēki, kas pārdomā rezerves variantus. Iesaku izvēlēties trusi ar pretēju dzimumu kaķim, tad varētu būt lielāka iespēja draudzībai. Truši necieš sava dzimuma pārstāvjus savā teritorijā.