Vajag, vajag, vajag - Cilvēku, kurš prot telpu padarīt labāku. [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Cilvēku, kurš prot telpu padarīt labāku. [Jun. 28th, 2015|06:12 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[feita_kleita]
Nepieciešams remonts vannasistabā, pie namapsaimniekotāja strādnieka vērsties nevēlos, jo viņš jau sastrādājis tik, cik prot, kā rezultātā nav kur novietot veļasmašīnu un dušas kabīne turās uz domu spēka principa, kad domas vājākas, kļūst bail, vai konstrukcija nesagrūs uz galvas tās izmantošanas laikā (negāja prom ūdens - pagrūstījām, aizgāja).

Laiks - augusts. Meklēju laicīgi, lai visu varētu veiksmīgi saorganizēt. Tūkstošus maksāt nespēsim, bet arī neapvainosim. Eiroremontu nevēlamies. Vienkārši, lai ir tīrs (sienu un griestu apdare) un viss stabili labi funkcionē. Ir vieta veļasmašīnai, kura tur būs, ja dušas kabīni pārvietos pie sienas, kur, manuprāt, tai jau būtu bijis jāatrodas. Jāierīko ūdens pievade un novade veļasmašīnai. Āgenskalns. Ideāli, ja var izrakstīt čeku, kuru piestādīt pārvaldniekam. Ja visu flīzējam un tā, čeks obligāts. Saziņai - feita_kleita@inbox.lv

Šausmu foto šeit.
linkpiedāvāt variantu

Comments:
From:[info]gaismas
Date:June 28th, 2015 - 10:51 pm
(Link)
Varbūt vēlaties tur izveidot wet-room, tā vietā lai duškabīni ierīkotu?
Varu savilkt trubas dškabīnei, ja vajadzīgs. raksti gaismas2015@inbox.lv
[User Picture]
From:[info]feita_kleita
Date:June 29th, 2015 - 08:08 am
(Link)
Tas protams būtu bijis labāk, bet kad mēs ievācāmies duškabīne bija jau priekšā. Gribētos, lai ne tikai trubas savelk, bet arī sienas sakopj utt.