Vajag, vajag, vajag - Mājas [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mājas [Oct. 25th, 2012|01:04 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[inese_tk]
Čau! Mēs ar Kārli un Radžu meklējam jaunas Mājas. Mums vajadzētu 2-3 istabas un sētu/pagalmu sunim. Tātad tā varētu būt maza mājiņa, apkurināma vasarnīca vai mājas daļa (ar atsevišķu ieeju, virtuvi un labierīcībām). Tā kā otru mašīnu atļauties nevaram, vēlams, lai var ar kājām līdz sab.transp. aiziet. Der Rīga, Rīgas nomales, Pierīga. Ideāli, ja Salaspils, Ķekavas, Plakanciema, Katlakalna gals, bet izskatīsim visus variantus. Un nedārgi.
Mēs ticam veiksmei!
linkpiedāvāt variantu

Comments:
From:[info]purpurs
Date:October 26th, 2012 - 12:22 am
(Link)
Sveik! Cik ir nedārgi? un uz kādu laiku (īsāks arī der?) vai der arī kaut kāds rīgas supermikrorajons, piemēram, dārzciems?
vai prasības ir dikti augstas, vai arī der kaut kas nedaudz nolaists ja attiecīgi mazākas naudiņas?
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:October 26th, 2012 - 12:28 am
(Link)
nedārgi ir līdz 100-150ls mēnesī (atkarībā no tā cik lieli vēl komunālie jāmaksā klāt).
cik skaitās īsāks laiks? nu uz mēnesi - diviem, laikam nebūtu vērts pārvākties, uz pusgadu varētu, nu līdz vasarai, piemēram :)
Dārzciems ir visnotaļ derīga lokācija.
par nolaistību - baigi izlepuši un prasīgi neesam. svarīgi, lai iespējams normāli nomazgāties, pačurāt, pakakāt un, lai ir kaut cik silti. malkas apkure nebūtu problēma. ja baigi neestētisks, tad vajadzētu, lai drīkst dzīt nagliņas sienās, uz kurām karināt estētiskas bildes :)

ir ko piedāvāt???
From:[info]purpurs
Date:October 26th, 2012 - 01:16 am
(Link)
ir ir. Dārzciemu gan minēju kā piemēru, tas patiesībā ir Purvciems. Ir neliela Staļina tintinīca, kurai vēlāk piebūvēta blakus māja, kur šobrīd dzīvoju es un mani radagabali tuvākie (bro,sis,mum). Mazā māja šobrīd ir tukša un gaida remontu, līdz ar to stāvoklis nav spožš, ir bijis diy remonts kaut kad 90tajos (logi plastikāta, linolejs etc,šobrīd problēma, ka nedaudz tek jumts). turklāt šobrīd šīs 2 istabas un virtuve vēl pilda noliktavas funkcijas, līdz ar to vajadzētu kādas dienas, lai izvāktu visu.
plusi- laba lokācija, sab.transports- Deglava iela, suns very welcome, neliels trashy dārzs, vieta auto (garāžu gan solīt nevaru, bet ir pagalms)
līdz vasarai varētu būt tīri OK, jo diez vai ātrāk šim remontam nobriedīsim (jāsāk ar jumta remontu, kas ir diezgan piķīgs).
nu kaut kā tā.
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:October 26th, 2012 - 09:50 am
(Link)
izklausās interesnti.
cik ļoti tas jumts tek? nav tak tik traki, ka guli gultā un līst virsū ūdens? :D
varbūt varam sarunāt aizbraukt uzmest aci?
ā, jā - cik naudiņas gribētu?
From:[info]purpurs
Date:October 26th, 2012 - 10:02 am
(Link)
nē nē nekas nepil, tik kosmētisks defekts. tikko vēl visu mazo dzīvoklīti izstaigāju, nočekoju- ja ir pietiekama tolerance pret mēreni nolaistu īpašumu, tad tur dzīvot var. mamma gan bļauj, ka nevienam pašlaik rādīt nevar, vismaz jāpievāc un jāizmazgā. jums sava veļasmašīna vai mēbeles? (mēb mums būs, bet ar veļasmašīnu tad kaut kā jādalās).

es varu kādu foto iemest sākumā. vnk tā doma par šīs mājiņas īrēšanu pirmsremonta stāvoklī radās tik līdz ar tavu sludiķi, līdz ar to man te vēl ar mājiniekiem jāizdiskutē. kāds sunītis?
cena varētu būt demokrātiska, 80-90 Ls plus kom (krāsns ir, bet ar to nepietiek, līdz ar to gāze-elektrība-ūdens). bet abas istabas ir lielas- katra ap 20m2 plus virtuve kādi 15m2. kā jau tā laika staļinmājiņas. toiletings padraņīgs. kādi vispār jums datumi interesē?
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:October 26th, 2012 - 10:15 am
(Link)
nu mēbeles mums šādas tādas ir, kuras labprāt lietotu - nu tur gulta, galds, kumode un stanga drēbju karināšanai, varbū vēl kkas.
veļas mašīna nav, bet nu varam arī pa laikam aizbraukt pie vecākiem izmazgāt drēbes, nav baigā problēma.
par krāsni - kā ir ar malku? ir uz vietas, jeb jāved pašiem?
bildes varbūt var atsūtīt uz inese.tk(at)gmail.com

bet sunītis šitāds
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:October 26th, 2012 - 10:32 am
(Link)
ā un par datumiem - nu mēs gribētu drīz, bet tā ka esam bez jumta virs galvas arī gluži nav.