Vajag, vajag, vajag - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sep. 30th, 2012|04:48 pm

mufs
pieņemu,ka Tu tagad provocē, jo atrast likumu par mājdzīvnieku labturību nevar vienīgi,ja trūkst klaviatūras vai kādas krokas.

uzpurnis ir obligāts sabiedriskajā transportā un suņiem,kas atzīti par bīstamiem, respektīvi,kas ir uzbrukuši cilvēkam vai nogaiīnājuši citu mugurkaulnieku.
bet tā kā šajā valstī viss notiek tā,kā tas notiek, tad pa lielam nevienu nekas neinteresē. suņu nodeva,ko maksāju,aiziet kaķu klaiņojošo sterilizēšanai, sava suņa sūdu man maisiņā jānes pāris kvartālus,jo atkritumu urnu nav. suni kā tādu rotaļlietu var nopirkt jebkurš atsaldētais pilsonis,jo lielākā daļa uzskata,ka mājlops nav jākastrē, un vispār "sunītim taču gribās" līdz ar to tiek nekontrolēti vairoti lopi ar fiziskām/psiholoģiskām problēmām.
uz visiem tiem kvantumiem suņu,kas ir Rīgā, ir tikai daži apmācības laukumi - jo ir ļoti maz cilvēku,kam šķiet,ka suns būtu jāapmāca.

un pateicoties sabiedrībai,kādā mēs dzīvojam, tiem, ļoti mazskaitlīgajiem suņu saimniekiem,kas ir ieguldījuši sava suņa apmācībā, ir jābūt tiem,kas cieš no pārējo debīlisma, sākot ar mājdzīvnieku reģistru (kurā,protams,ir pārsvarā tikai tie suņi,kas apmeklē izstādes, vai nodarbojas ar sportu) un beidzot ar to,ka man ir jāklausās šādi vispārinoši izteikumi (un,kas ir ļaunākais, tos nevar apstrīdēt,jo tajos ir gana daudz taisnības).
tādi saimnieki,kā šī ieraksta autore,kam ir nedraudzīgs mazsuns un kas meklē uzpurni, ir reāls retums, varu tikai izteikt cieņu (konkrēti man ir iekoduši vienīgi mazsuņi).

bet lai Tu vēl vairāk nobītos - tad zini,ka ir tādi atsaldētie kā es,kas ar savu komisāru reksi / tofiku/ jabkānukurštosauc staigā ne tikai bez uzpurņa, bet arī bez pavadas. kas IR pret noteikumiem, bet man reāli pajāt,ko par to domā valsts pārvalde. vienīgā bēda, ne manu suni, ne kādu no mūsu treniņbiedriem izprovocēt ne uz ko nevienam neizdotos.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: