Vajag, vajag, vajag - Vajag īrniekus 3istabu dzīvoklim pie Spilves lidlauka. [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vajag īrniekus 3istabu dzīvoklim pie Spilves lidlauka. [Oct. 10th, 2011|02:42 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[portiz]
Man ir izirejams 3istabu dzivoklis 1 stavaa Daugavgrivas ielaa(Ilguciems) pie Spilves lidlauka. Gandriz blakus 3.autobusa pietura(iepretim majai). Dikti netalu - gan 25. un 9.trolejbusa galapunkts, gan 5.tranvaja galapunkts. Blakus veikals. Ar velo - ljoti atri izbrakajams gabals no centra.
3 istabas - divas ar durvim, tresha- durvis nonesam remontejot:D - paredzeta ka viesistaba. Ja dikti nepiecieshams, durvis var ierikot. Istaba gan milziga. Abas parejas - viena ir ar diviem logiem, lielaka, otra - mazaka, bet istaba, par cik esmu fotografe, savulaik ierikoju no daljas telpas atdalot nelielu platibu - fotolabratoriju, kas reize kalpoja ka noliktava. Var uztaisit ka darbnicinju mazu, var izmantot ka skapi - da jebkam. Klat pat udens pievadits kapitala remonta laikaa pirms gadiem 7, beigas gan pati to neizmantoju. Ir ari ventilacija, bet nav dikti jaudiga. Shobrid pashi esam parvakushies un dzivoklis palicis tuksh.
Izmaksas - vasara komunalie bez udens, elektribas, gazes(tiem savi skaititaji) ir ~32-35(bet tas, ka jau teicu, bez notereta, kam skaititaji, ziema nak klat apkure - +/- pie 100 bus - atkarigs no laikapstakljiem, aukstaka kurina vairak, jamaksa vairak.
Par samaksu vienotos, mums svarigi, ka kads apdzivo, nomaksa laikus rekjinus un iztereto.

Idealak dzivoklis ir domats gjimenei, bet man nav nekadu pretenziju pret citiem. Ar vai bez dzivniekiem, nav tik butiski. Ir paplash priekshnams, pashi turejam uz akja divus velo un vel 2 bernu velo. Ir jau ledusskapis, gazes plits, velasmashina, virtuves iekarta dikti vienkarsha, bet gana laba, pataisita. Priekshnamaa - pashtaisits plaukts/iekarta drebem u.c lietam. Gaiteni - gramatu plaukts. pods un vannas istaba atsevishkji. Viena no istabam ir liels plaukts, ari pashtaisits, nokrasots oranzsh, ko varam atstat. Var krasot. Varam ar neatstat. Minetajaa noliktava/darbnica ir darba virsma un mega daudz plauktu. Var visus ari nonest, ja nav vajadzigi. Ir viens vienkarsh rakstamgalds - bez atvilknem u.c gaisha krasaa. Viesistabai, gaitenim, virtuvei - krasojamas tapetes. Ja shausmigi gribesies, vares krasot ar atbilstosham krasam(pec pieredzes, reiz komunalaja, kur saimnieki ar ljava krasot, mans kaiminsh izdomaja tadas tapetes nopervet ar elljas krasu...:D...).
Isumaa - viss, ko prasu, nomaksat laikus rekjinus, neizdemolet, NESMEKET dzivokli - araa ir solinsh, kur var pasedet un papipot.
Var klausities skalji muziku - kaut ka kaiminjiem netrauceja, jo no vienas puses ir vannas istaba, virtuve, no otras - iela. Traucet var tikai viena istabaa, kas robezojas ar kaiminjiem(tur mes nemegjinajam skalji ardities). Citadi - augsha parasti neviens nedzivo, leja - ja nu kada nomaldijusies pele(5 gadu laikaa tur nevienu ta ar neieraudziju).

Sikak par udens varbutejiem rekjiniem uz cilveku, kopejam izmaksam. uc - mailaa. Bet ka jau teicu - galvenais, rekjini nomaksati, parejo - varam sarunat.
portizmasinas@gmail.com
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:October 10th, 2011 - 09:58 am
(Link)
uz cik ilgu laiku?
[User Picture]
From:[info]portiz
Date:October 24th, 2011 - 02:44 am
(Link)
Irnieki, ka radas, bus atrasti. Bet uz ilgaku velams. Protams, dzive maniga un neko paredzet gadus 5 uz priekshu nevar, bet - jo ilgak, jo labak:D