Vajag, vajag, vajag - vnk likas, ja nu jums ir sadas lietinas [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

vnk likas, ja nu jums ir sadas lietinas [Apr. 1st, 2011|06:54 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[kartona_kaste]
Dzīvnieku pansijas "Ulubele" apsaimniekotā Rīgas dzīvnieku patversme Līčos pašlaik nonākusi neapskaužamā stāvoklī - mums beigušies kartoni. Nav vairs neviena paša kartona gabaliņa. Kartoni ir ļoti nepieciešami, lai varētu tos klāt voljēros uz grīdas, lai suņiem nesaltu ķepas. Kartoni ir jāmaina katru dienu - tie kļūst netīri un tiek saplosīti. Tāpat patversmei drīzumā iestāsies avīžu deficīts - to krājumi strauji iet uz beigām. Tāpat rekordtempos pazūd konservi, kurus dod kucēniem un vecajiem suņu opīšiem. Ja brauc uz patversmi, tad kā ciemakukuli, lūdzu, izvēlies suņu vai kaķu konservus - to nekad nevar būt par daudz.
Pavadas ir lieta, kas nolietojas - īpaši patversmē, jo suņi mēdz tās sagrauzt. Visnoderīgākās ir 3 m garās brezenta pavadas. Ja vari patversmei kādu uzdāvināt, būsim pateicīgi. Tāpat noder kaklasiksnas.

Patversmes tālr. 27803333, darba laiks (katru dienu) 10:00-17:00
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]_adriana_
Date:April 1st, 2011 - 08:41 am
(Link)
Strādāju firmā, kur kartoni ir diezgan regulāri (vakar gan lielu daļu atdevām), bet varbūt var ko sadomāt priekšdienām. Tikai diemžēl nezinu vai kāds varētu jums aizvest. Esam Pļavniekos, varbūt varam kkā saorganizēties, ka turpmāk atdodam jums?
From:(Anonymous)
Date:April 1st, 2011 - 09:19 am
(Link)
Biščiņ dusma, ka tad, kad viņi tur ievācās un vecajiem "sliktajiem" Līčiem gāja uz beigām avīzes utt - tad viņus i aci nepamirkšķiņot tie paši lūdzēji, kas tagad- metās apvainot ne maziem vārdiem, nemaz neuzklausot veco Līču sakāmo, "ka, jā, šīs lietas beidzas ātri". Un tagad paši sagaidījuši brīdi, kad viss nevis DRĪZ viss beigsies, bet jau IR beidzies... hm.

Nu tas tā - gandrīz vai kā tajā teicienā par bedri. :)
Kartonus, protams, vediet.
/kep.
[User Picture]
From:[info]3_5469mhz
Date:April 1st, 2011 - 02:58 pm
(Link)
Par kartoniem vajag ar lielveikaliem runāt - man šķiet, ka viņi kartona kastes gāž ārā tonnām.
[User Picture]
From:[info]jedritvai
Date:April 5th, 2011 - 11:43 am
(Link)
jā, šajā sakarā noteikti varētu izveidot ilgtermiņas savākšanas-nodošanas attiecības ar kādiem lielveikaliem, noliktavām u.tml.