Ticības traģēdijas :: Kretīnisma ziedi - Lobētā guļamistabas šizofrēnija [entries|archive|friends|userinfo]
Kretīnisma ziedi

[ website | Things They Don't Tell You About Christianity ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Lobētā guļamistabas šizofrēnija [Aug. 10th, 2012|05:41 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

svetais_gars

[po]
http://www.vvm.lv/lv/news/list.html?news_id=285

Te tikai Ievads, ir vērts iečekot arī pārējo:

Bībele mums saka, ka Dievs ir radījis dienu un nakti, dienu darbam un nakti atpūtai. Jēzus teica: Man ir jādara Tā darbs, kas Mani sūtīja, kamer vēl ir diena, jo nāk nakts, kad neviens nevar strādāt.

Mīļotie, pēc smagas darba dienas tu atgriezies mājās, lai gūtu atdusu un spētu sagatavoties nākošajai dienai. Es ticu, ka, tuvojoties naktij, tev nāk miegs. Tu dodies uz savu gultu, lai nakti pavadītu miegā.

Atšķirībām starp dzīvo un nedzīvo dabu ir bioloģiska daba. Tev jāsaprot, ka garu līmenī visām lietām ir ausis, un tev jāmācās saprast, ka kā dzīvās, tā nedzīvās dabas objektus var izmantot ienaidnieks, lai tev kaitētu.

Reiz man zvanīja kāda sieviete un teica: “Mācītāj, lūdzu, man vajadzīga lūgšana.” Es prasīju viņai, par ko jūs vēlaties lūgt. Man par pārsteigumu viņa teica: “Es neesmu gulējusi savā gumļamistabā mēnešiem ilgi.” Kad es viņai pajautāju, kāpēc viņa neguļ savā gultā, viņas atbilde man sniedza jaunu pārsteigumu. Viņa teica: “Pie sienas nostājas vīrietis, kas vienmēr skatās uz mani un man uzbrūk. Tā rezultātā es atstāju savu gultu un guļamistabu šim nelūgtajam viesim.” Tas, ko mēs šeit gribam sacīt, ir: atbrīvošana ir vajadzīga gultai un guļamistabai, un arī māsai ir vajadzīga atbrīvošana.

Ir kaut kas, ko es vienmēr daru, kad man jāguļ viesnīcā; es veicu atbrīvošanu šajā istabā, pirms es kaut ko iesāku darīt, jo es nezinu kāda persona ir lietojusi šo gultu. Ja šo istabu ir lietojis sātana aģents un tu tajā ieej bez Dieva uguns tavā sirdī, tu tiec saistīts un piedzīvo negaidītu uzbrukumu. Es lūdzu, lai Tas Kungs tev sniedz izpratni par šo tematu Jēzus vārdā.
linkĀmen!