Par Sviesta Cibas jaunumiem (un gļukiem) - Par lietotāju bloķēšanu.

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 29., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ilzses
14:27 - Par lietotāju bloķēšanu.

(212 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]divi_g
Date:29. Maijs 2007 - 20:07
(Link)
Nu, principā viņi ir atrunājuši tiesības to darīt.
Terms of Service: XVI. MEMBER CONDUCT.
No vienas puses: You understand that all Content (..) are the sole responsibility of the person from which such Content originated. LiveJournal does not control Content posted via the Service and, as such, does not guarantee the validity of such Content. You also understand that by using the Service, you may be exposed to Content that is offensive, indecent, or objectionable.

Bet, no otras:
Should Content be found or reported to be in violation with, but not limited to, the following terms, it will be LiveJournal's sole discretion as to what action should be taken.
You agree to NOT use the Service to:
Upload, post or otherwise transmit any Content that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive to another's privacy (up to, but not excluding any address, email, phone number, or any other contact information without the written consent of the owner of such information), hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable.

Daļa punktu ir plaši interpretējami, tsk abusive, harassing, vulgar, invasive to another's privacy, hateful or otherwise objectionable, un principā ļautu LJ izvērst pamatīgu cenzūru, ja šamie to gribētu.

Imno Inbokss rīcība ir diezgan neprofesionāla un atstāj daudz vietas uzlabojumiem.
From:[info]tiesibsargs
Date:29. Maijs 2007 - 20:57
(Link)
normāls kondakts. punkti šitādos tekstos parasti ir plaši interpretējami - tas ir lai vajadzības gadījumos adminam tomēr būtu tiesības darīt gandrīzdajebko. taču normālos pasākumos šitās štelles tiek liktas lietā tikai emergency gadījumos.
From:[info]veejaslota
Date:29. Maijs 2007 - 21:34
(Link)
Protams, darīt var visu, bet vai vajag. LJ ir gigantisks salīdzinājumā ar tādu Cibu vai TVNET, bet šajā gadījumā tā saucamais "Žilde", "TVNETs" un "Inboksis" nodemonstrējuši izcilu neprofesonalitāti un neglītu "radu būšanu".
Mani viens apsaukāja un es te pasūdzēšos labajam onkulim.

P.S. Gandrīz aizmirsu piezīmēt, ka visas šeit pieminētās personas un darbības ir izdomātas.
From:[info]divi_g
Date:29. Maijs 2007 - 21:49
(Link)
Jap, tas gan. No otras puses, kā liekas, likumīgi viņiem nekas netraucē piekopt šādu radu būšanu. Un diskusija pārceļas ētikas plāksnē, kur neviena no iesaistītajām pusēm nav bez vainas imho.

P.S. :))

> Go to Top
Sviesta Ciba