sapņojam


20. Jūlijs 2006

lēnās iemigšanas tehnika @ 12:09

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]comtesse
Date: 28. Jūlijs 2006 - 20:08
(Link)
:) Ik palaikam salasos, ko labu sasapņojušie esat. Diemžēl man nenesās komentēt futūristisko sapņus, tāpēc reti ar ierunājos, taču lasīt ir interesanti. :)
Šeit gan gribās par tēmu. :) Tu meklē un pats apzināti radi sev tādu stāvokli, kad ir "tukšais skatiens", bet nav aizmigšanas.
Man gribās pasūdzēties par šito, jo manā gadījumā tas ir tīrais posts. :( Tādā nekurienē pavadu ilgas stundas. Tas neveicina aizmigšanu, drīzāk laika pazaudēšanu. Stāvu, eju vai guļu, nav nozīmes.
Īpaši bieži man tādi stāvokļi ir vakaros. Ierodos mājās un tad sākas... Nereti piesēžu un tad atjēdzos pēc 3 stundām. Un manuprāt, tas ir baisi. Dēļ šāda stāvokļa līdz ar to nevaru neko izdarīt, un pat gulēt aiziet ne. Nu un tad pie tās atjēgšanās pēc ilgām stundām, protams, ir vēla nakts, organisms noguris un vairs vispār neklausa (un tad var un girbas sēdēt vēl tikpat, nējūtot, kā mocu sevi).
Var jau būt, ka tāpēc tik daudz sapņus atceros un ļoti spilgti un sīki, kā garas filmas un arī vairāk vai mazāk apzinātie sapņi ir norma. Taču man tagad gribētos labāk spēt tādu "tukšā skatiena" nomoda sapņojumu-kekurieni izbeigt.
Vot. :)

P.s. Kāds ir mērķis un ko dod šāda visādu sapņu tehniku un variāciju apzināta attīstīšana?
[User Picture Icon]
From:[info]cannibalsmith
Date: 28. Jūlijs 2006 - 22:47
(Link)
Dīvaina problēma. Ko tu tajā laikā jūties darām? Fantazē? Vai tu dzīvo viena?

> [..] un arī vairāk vai mazāk apzinātie sapņi ir norma.
Neturi sveci zem pūra! Padalies savos nakts piedzīvojumos! :)

Mērķis? Astrāls! Ko dod? Real Ultimate Power! :) Vai arī tu gribi garu un izsmeļošu atbildi?
[User Picture Icon]
From:[info]comtesse
Date: 31. Jūlijs 2006 - 13:51
(Link)
tajā laikā it kā jūtos domājam, vai sapņojam, bet principā secinu, ka neko nedaru. jūtos sēžam vai guļam. un tukšumā. :) nu, it kā šad tad nedzīvoju viena, šad tad dzīvoju, un, jā, lielākoties šādas lietas ar mani notiek, kad esmu viena. taču varu tāpat nobumbulēties arī, ja vēl kāds ir blakus, bet tiešu sarunu ar mani nepieprasa.

es ik pa laikam vispārīgi varu padalīties apzinātumā. taču nemāku to tā labi atdalīt no ļoti intīmā un personīgā, kā rezultātā reti kad dalos. :/

un jā! es gribētu dzirdēt garu atbildi. neesmu interesējusies par real ultimate power, īsti nesparotu, ko tu domā ar astrāls (tikai to, ko es saprotu), bet man gribētos uzzināt tavu izpratni. un ta - jā, kāds no tā labums?