sapņojam


Reply To:

(bez virsraksta) @ 20:08

[info]comtesse commented on [info]cannibalsmith's post in [info]sapnji:

:) Ik palaikam salasos, ko labu sasapņojušie esat. Diemžēl man nenesās komentēt futūristisko sapņus, tāpēc reti ar ierunājos, taču lasīt ir interesanti. :)
Šeit gan gribās par tēmu. :) Tu meklē un pats apzināti radi sev tādu stāvokli, kad ir "tukšais skatiens", bet nav aizmigšanas.
Man gribās pasūdzēties par šito, jo manā gadījumā tas ir tīrais posts. :( Tādā nekurienē pavadu ilgas stundas. Tas neveicina aizmigšanu, drīzāk laika pazaudēšanu. Stāvu, eju vai guļu, nav nozīmes.
Īpaši bieži man tādi stāvokļi ir vakaros. Ierodos mājās un tad sākas... Nereti piesēžu un tad atjēdzos pēc 3 stundām. Un manuprāt, tas ir baisi. Dēļ šāda stāvokļa līdz ar to nevaru neko izdarīt, un pat gulēt aiziet ne. Nu un tad pie tās atjēgšanās pēc ilgām stundām, protams, ir vēla nakts, organisms noguris un vairs vispār neklausa (un tad var un girbas sēdēt vēl tikpat, nējūtot, kā mocu sevi).
Var jau būt, ka tāpēc tik daudz sapņus atceros un ļoti spilgti un sīki, kā garas filmas un arī vairāk vai mazāk apzinātie sapņi ir norma. Taču man tagad gribētos labāk spēt tādu "tukšā skatiena" nomoda sapņojumu-kekurieni izbeigt.
Vot. :)

P.s. Kāds ir mērķis un ko dod šāda visādu sapņu tehniku un variāciju apzināta attīstīšana?
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.