Rudaks, Uldis


5. Oktobris 2008

(bez virsraksta) @ 20:56

[info]sveetaa_seeta:
vakar, kā jau katru gadu oktobra sākumā, norisinājās ulda draudzenes vārda dienas svinības, kurās ierados es. pērn pirmo un vienīgo reizi uldis man fiziski iespaidoja, iesperot ar kāju (vai nu pa kāju, vai nu pa vēderu, īsti neatceros), šogad gan viņš bija ļoti mīļš. kad ierados kopā ar divām puikām, uldis mūs visus trīs nobučoja. uldis bija starp pašiem pirmajiem viesiem (vai nu pats pirmais, vai nu otrais). kopā skatījāmies "vai esi gudrāks par piektklasnieku?", jo jāatzīst, ka mēs - stulbie tīņi - esam kļuvuši par pieaugušajiem un ballēties varis neprotam. uldis ļoti, ļoti smējās par piektklasniecēm, kas varbūt nebija tik tievas kā meitenes koncentrācijas nometnēs. smējās ar lielu, lielu muti. pēc raidījma uldis uz brīdi nozuda manam skatam, lai atgrieztos ar pilnīgi piepistu mūli. uldis aiztika krūtis meitenei, kas nebija viņa draudzene, šī meitene pasūdzējās ulda draudzenei, kas metās viņu sodīt - celt augša viņa kreklu, lai visi redz, cik uldim resns vēders. uldis spēji pretojās. vēl ulda draudzene tēloja piedzērušos uldi. vai nu drīz pēc tam, vai īsi pirms tam, uldis pagriezās pret mani un sacīja: "elīn, mani vienmēr ir fascinējis Tavs..." šajā mirklī viņš pieskārās manai pierei un matiem reizē, bet sakāmo vairs neturpināja, jo pēkšņi viņa uzmanību novērsa kas cits. vēl uldis ar lielu aizrautību glaudīja manas labās rokas apakšdelmu, seja bija izbrīna pilna. drīz vien uldis sāka raudāt, jo viņam šķita, ka liepājnieki viņu apsaukā. es metos uldi mierināt, atgādinot, ka reiz viņš ir uztaisījis visskaistāko platilīna uldamenu, bet viņi to nesaprot, jo tad, kad tika ražots pēdējais plastilīns, šie cilvēki vēl nebija piedzimuši. ulda draudzene aizveda uldi gulēt. apsedza ar savu jauno segu, drīz vien kāds nezināms ļaundaris uldim bija uzstellējis buratīno degunu, jāatzīst - izskatījās ļoti labi.

tā arī neuzzināju, kas ir mans tas, kas uldi vienmēr ir fascinējis.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]wztr
Date: 5. Oktobris 2008 - 18:37
(Link)
varbūt nākamreiz..
[User Picture Icon]
From:[info]sveetaa_seeta
Date: 6. Oktobris 2008 - 11:39
(Link)
nezinu gan.

rozā peldbaseinā pirms kādiem trim gadiem es viņam prasīju, kā var iemācīties smieties ulda smieklus. uldis sacīja, ka, pirmkārt, jāuztaisa desmit pietupienu, otrkārt........(šajā mirklī viņš pagriezās un aizgāja)

pēc tam uldis nevarēja paskaidrot, ko viņš domājis
[User Picture Icon]
From:[info]likcepure
Date: 6. Oktobris 2008 - 17:06
(Link)
viņš bija pirmais viesis. man liekas, ka fascinēja kaut kas, kas uz pieres. kaut kādi mati vai kas tamlīdzīgs, jo turp tika vērsts viņa acuskats. diezgan piedzēries viņš jau ieradās, jo vairāk vai mazāk bija dzēris visu nedēļu. šobrīd ir piedzēries Vācijā. un Kristaps Kalns apgalvo, ka uz dzeršanu viņu pavedinu es. Es, savukārt, ienīstu Kristapu Kalnu.
[User Picture Icon]
From:[info]sveetaa_seeta
Date: 7. Oktobris 2008 - 13:11
(Link)
jā, viņa acu skats bija vērsts uz pieres rajonu, bet, zinot uldi, var gadīties, ka viņš skatās uz pieri, bet domā, piemēram vēderu.

kristaps kalns ir pārāk garš

Rudaks, Uldis