Rudaks, Uldis


(bez virsraksta) @ 15:14

[info]sveetaa_seeta:
labdien, es te mazliet pabaumošu par ulda jauno mīļāko meiteni. viņu sauc līva zariņa. ar līvu uldis iepazinās liepājas dzintarā. pēc dažām dienām viņš mums - no pukkelpopa atbraukušajiem - stāstīja, ka iepazinies ar vienu līvu, kura pazīstot hariju un konsti. šī līva esot tāda tieva, tieva, bet viņai ir ļoti lielas rokas. ja Jūs esat klausījušies to raidījumu, kur uldis dzied dziesmu par milzu roku, Jūs jau sapratīsiet, ka uldim patīk lielas rokas (ja neesat klausījušies, es Jums varu atrast to raidījumu). viņš toreiz arī aicināja doties līvu līdzi uz burkevica kāzām. viņa šogad pabeidza divpadsmito klasi un tagad mācās liepājas pedagoģijas akadēmijā. par nelaimi uldim, jo tas nozīmē, ka viņa vēl 4 gadus nepārcelsies uz rīgu. viņš jau bija saplānojis, ka varētu pamest dzīvi rīgā un braukt uz liepāju - strādāt "kurzemes vārdā" un likt mūzikas fonteina pilī (es gan nezinu, vai pēc pēdējās uzstāšanās, kad viņš lika white stripes vienā laidā un viņa dj galds tika stumts nost no skatuves, kāds viņu tur gribēs redzēt). viņš tur saņemtu mazāku algu, bet liepājā jau lielu algu nevajag, jo tur viss ir lēts. īstenībā uldis gandrīz īstenoja šo plānu, jo vienubrīd it kā jau bija aizgājis no "dienas", bet tad nosauca to par radošo atvaļinājumu un atgriezās.
 

(bez virsraksta) @ 16:52

[info]sveetaa_seeta:
vai Tu personīgi pazīsti uldi?
 

(bez virsraksta) @ 20:23

[info]sveetaa_seeta:

labdien, es izsludinu konkursu "iepazīšanās atmiņstāsti. uldis". noteikumi ir vienkārši - jāpastāsta, kā Jūsu dzīvē ienāca uldis.

mana iepazīšanās ar uldi notika 2005. gada martā kāda biroja telpās pie bastejkalna. es ar diviem cilvēkiem dzēru šņabi, tad mēs izdomājām, ka jāaicina ciemos uldis rudaks. tas tika uzticēts [info]likcepurei,  jo viņa veidoja ar viņu attiecības latvijas lielākajā portālā. tajā brīdī uldis vēl sēdēja "dienas" redakcijā, daudz netielējās un teica, ka būšot klāt ar visu savu mašīnu pie nepazīstamām meitenēm. kad pienāca mirklis, kad uldis bija klāt, man bija jāiziet viņam pretī, lai viņš zinātu, kur jāiet. [info]likcepure tikmēr kliedza: "ak, dievs, uldis rudaks nāks!" es ieraudzīju uldi, viņam bija melnā cepure ar liesmiņām. es viņam teicu, ka mani sauc elīna, ka man ļoti paticis scissor sisters "laura" remikss, ko viņš lika rozā peldbaseinā, un ka mums jānopērk šņabis. to mēs arī izdarījām. aizgājām uz biroju, kur mūs smaidīga gaidīja [info]likcepure, tas trešais cilvēks jau sen bija piedzēries un gulēja. uldis visa vakara laikā izdzēra vienu vai divus kokteilīšus. viņš stāstīja, ka viņam patīk, ja grupa koncertā dzied šķībi, jo tas vismaz nav kā ierakstā. kā piemēru viņš minēja pixies. mums bija lielie hēlija baloni, mēs gribējām elpot hēliju, bet mums nebija parastā balona, kur hēliju ielaist, jo no lielā balona tomēr stulbi elpot hēliju. zvanījām uz 118, lai noskaidrotu, kur ir tuākā vieta, kur var nopirkt balonus visu diennakti, tādas vietas nebija. mēs tomēratcerējāmies, ka kādam no mums ir līdzi prezervatīvi, tad elpojām hēliju no prezervatīva. toreiz uldis sainteresējās par to, kas notiek, ja rūķītis ieelpo hēliju. mēs gājām arī tvnet čatā ar niku uldis_rudaks un rādījām viņam šo komūnu. [info]likcepure mums taisīja maizītes ar tomātiem. vai arī ar gaļu, neatceros. kad pulkstenis rādīja apmēram seši no rīta, uz galda stāvēja tukšas šņabja pudlee ar kopējo tilpumu divi litri un uldis mūs sasēdināja savā mašīnā, kas toreiz vēl nebija zelta krāsā, un aizveda uz mājām. uz mūsu mājām, protams. jau toreiz mums bija skaidrs, ka tā nav pēdējā mūsu kopīgā balle, mīlam.

tagad Jums jāstāsta, kā iepazināties ar uldi.

 

Rudaks, Uldis