Rudaks, Uldis


Es nekad uz tevi nedusmošos @ 16:32

[info]pika:
Garastāvoklis:: arā sniegošs siltums
Mūzika: Goran gora - Our season

[info]ny . Benzītankā tajā mirklī es gribu nopirkt šokolādi. Uldis arī grib kaut ko nopirkt. Cigaretes un padzerties. Naudu viņš glabā aploksnē (kopš Muse vaciņš ir pazudis). Abi stāvam pie kases. Uldis paņem rokās spīdīgā papīrā ietītu šokolādes olu ar zaķa seju un piedāvājs man to nopirkt.

Mašīnā es sēžu aizmugurē, Uldis priekšā blakus S. Zisū. [info]ny guļ. Uldis pagriežas  ar Necafē (vai kā tur) ledus tējas pudelīti rokā un saka : "Līva, lūdzu padzeries. Es nopirku, lai Tu varētu padzerties."

 

 

 

(bez virsraksta) @ 18:20

[info]likcepure:
Man, savukārt, Uldis stāstīja par krieviem, kas sākuši strādāt "Dienas" redakcijām. Krievi tur strādā, jo kādam ir jāraksta avīze "5 min" tajā slāvu valodā. Viņš pamanīja to, ka krievi ir ievākušies redakcijā, brīdī, kad uz poda malām sāka parādīties kakas. Normāli latvieši taču ar birstīti visu satīra. Un vēl kaut kas nebija labi ar kafijas automātu arī. Uldis man piedāvāja doties pirtī ne jau tāpēc, ka gribētu redzēt kaut kādus tur plikumus, bet gan tāpēc, ka viņš nevienu uz lāviņas sēdošo nepazīstot. Es, savukārt, Uldim pastāstīju daudz lietu par jaunatnes likumu un politiķiem. Viņš teica, ka maz saprotot no politikas, tāpēc likās, ka ar saviem stāstiem ieviesīšu kaut kādu viņam skaidrību. Tā kā negājām pirtī, Uldis pieteica nepazust, jo, kā jau minēju - viņš nevienu nepazina. Tomēr liekas, ka komunikāciju problēmas viņam nepiemīt. Jau pēc desmit minūtēm redzēju, kā Uldis, plaši žestikulējot, runā ar kaut kādiem juristiem, stāvot viņu izveidota apļa vidū. Iedevu Uldim viskiju, ko tur vairs. Vēl paspējām satikties pie trenažieriem, lai Uldis vairākas reizes veiksmīgi pacilātu lielo (vislielāko!) hanteli. Augšā radio Naba redakcijā mēs apmainījāmies ar divām vēstulēm par to, kā mums iet. Arī tagad Uldis mani ir uzrunājis draugu portālā ar sekojošu vēstuli:

"Cau!
Tev man jāpalīdz veikt izmeklēšana par telefonu. Radio Nabā nebija, ja kāds nav jau savācis.
Pamēģini atcerēties
1) Vai man telefons vēl bija tad, kad bijām tur lejā? Pats atceros, ka laisīju kaut kādas ziņas, kad skatījāmies augšā draugos.lv un praktiski tas ir pēdējais, ko atceros.
2) Ar kādu taksi es aizbraucu
3) Vai tas bija izsaukts vai uz ielas paņemts
4) Vai nevari sazināties ar tiem pirts cilveekiem - vai tur kaut kur nav nomētājies."


P.S. Uldis R. bija neizpratnē par Astrobangas meiteņu lielo gatavošanos raidījumam. To es pieminēju, jo zinu, ka A-bangas meitenes ir gandrīz vienīgās, kas lasa šo komūnu.
P.S.2 Protams, ka neilgi pēc tam, kad iedevu Uldim viskiju, viņš veiksmīgi aizmiga uz mīkstajiem dīvāniņiem. Tāds, nu, viņš ir, tur mēs neko nevaram darīt.
 

jautājums par piektdienas nakti @ 22:38

[info]sveetaa_seeta:
kas/kad notika ar ulda riteni, kas bija pieķēdēts pie ieejas ekonomikas fakultātē, ja viņš mājās aizbrauca ar taksi?
 

Rudaks, Uldis