Jautri pastāsti - 28. Jūnijs 2003

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 28., 2003


blondulla
01:05 - Kā es gāju zvēriņus lūkoties
Mērķis – doties uz Līgatnes dabas takām un aplūkot tur visus piedāvātos un nepiedāvātos zvēriņus. Esmu divreiz tur jau bijusi, tāpēc arī nebija ne mazākās aizdomas, ka pasākums varētu izvērsties tik ekstremāls. Piebildīšu, ka uz Līgatni abas reizes tiku aizvizināta, droši vien tāpēc topogrāfiskajai idiotijai nebija lemts toreiz izpausties. Šoreiz bija nodoms doties ar autobusu līdz Līgatnei... ... tālāk ... )

(2 raksta | ir doma)

blondulla
01:12 - Если вы изменяете и это вдруг открылось
no Livejournal.com anekdot
Что делать? Рассказываю страшную, поучительную, правдивую историю.

Есть у моего хорошего друга сослуживиц Михалыч. Человек широкой души 60 с гаком лет от роду, периодически впадающий в маразм по разному поводу, но выпить не дурак и импотенцией мужик не страдает ни разу. При живой жене и взрослых детях у мужика 2 любовницы.... tālāk ... )

(ir doma)

skuka
10:58 - patiess stāsts
Vēl tikai pāris gadus atpakaļ, Stradiņa slimnīcā, agri no rīta pirms operācijas, tualetes priekštelpā, kur uz palodzēm rindojas sveša urīna pudelītes, medbrālis man īgni pajautāja:
-Pati skūsies vai noskūt?
-A kas jāskuj??
-Kā – kas??? Kāja un trijstūris!
-Pati, - es steidzīgi atbildēju.
-Skuveklis ir līdzi?
-Nē... Mani neviens nebrīdināja...
Medbrālis izsniedza vecu skujamo ar žileti, tipa "Ļeņingrad".
Tajā vēl bija ieķepušas sveša kūša spalvas un skuvekļa galviņa apkaltusi baltām ziepju putām.
-Pēc tam atrādīsi.
-Ko tad?
-Nu, trijstūri taču.

(6 raksta | ir doma)

blondulla
15:07 - Brauciens ar murmoņiem
Autors - Kuģis, 21.05.2002., cietnis.lv
Šorīt agrā rītā sēdos autobusā, kas kursē no Liepājas uz Rīgu. Reiss ar kuru ik nedēļu braucu pa darīšanām uz Rīgu parasti ir pustukšs - maksimums pirmdienas rītā ir aizpildīts. Taču šoreiz šoferis pie iekāpšanas uzreiz paziņoja, ka autobuss ir pilns - nāksies stāvēt kājās. Neko darīt. Aizbraucot līdz autoostai (iekāpšana busā notika manā mikrorajonā) ieraudzīju padrausmīgu skatu - kādi 10 vienkārši cilvēki, kas ļoti stipri izcēlās starp veselu baru melnā ģērbtu cilvēku bara. Tuvāk piebraucot kļuva skaidrs, ka viss šis drūmais bars ir murmoņu desants mūsu dzimtajā pilsētā un visi nolēmuši šodien doties uz Rīgu.... tālāk ... )

(2 raksta | ir doma)

blondulla
15:47 - Joki ar elektrību:)
Autors – Helmis, 2001.g, no listes „ dzivoklis”
Lapsrīc dzīvoklī! Te pa elektrību visi runā, nu tad man ar sagribējās pastāstīt "kā man dzīvoklī skaitītāju mainīja"...:)

Tātad. pirms div nedēļ atnāku māja un skatos zem durvīm zīmīte pastumta - "Cien. el.enerģij lietotāj. Tā kā jūs nebijāt mājās, tad mums neizdevās nomainīt skaitītāju (loģisk imho:). Lūdz esiet maja 31.oktoberī no 9iem līdz 11iem."... tālāk ... )

(1 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba