Maijs. 9., 2016 | 07:38 pm
No:: uzpurne

Esmu mēģinājusi, bet ne pīpēsanas atmešanai, vnk tāpēc, ka reti pīpēju un tabaka bojājas. Mana un daudzu citu pieredze ir tāda, ka tāpat pietrūkst īsto tabakas smēķu. Bet daži ir pārgājuši un atmetuši arī. Citi ir sākuši pīpēt gan elektronisko, gan parastās cigaretes. Ļoti individuāli. Katrā gadījumā ekspīrienss atšķiras un daži saka, ka veipošana ir pilnīgi kas atšķirīgs no pīpošanas.
Ļoti jāseko līdzi "smēķu" un šķidrumu kvalitātei, bet to tu visdrīzāk nevarēsi atšķirt, ja neesi jau kādus vairākus izmēģinājusi. "Pulp" Francijā ražotie šķidrumi ir tīri labi. Tad ir visādi "stilīgie" šķidrumi ir grafiti virsū, par kuriem man viedokļa nav. Ja garšo pīpēt desertus u.c. lietas, kuras uz pirmo skatienu neliekas smēķējamas, izvēles iespējas ir milzīgas, bet, ja kaut ko neitralāku, tad ir mazliet mazāka izvēle - tabakas, mentoli.

Šķidrumu stiprums ir jāsavieto ar e-cīgas jaudīgumu. Ja vajag daudz nikotīna, tad nedrīkst ņemt ļoti intensīvu, milzīgu aparātu, jo tad izdegs mute un rīkle nahuj.

Veiperi ir bišku sekta, pat Latvijā, cik var nojaust no pārdevējiem e-cīgu veikalos, bet tas ir labi, jo viņi visu pastāsta.
Nepērc neko no e-cigarete.lv un līdzīgiem "tautai tuviem" iestādījumiem. Ej pie fanātiķiem, piemēram, Galerija Rīga veikaliņā un Cukura Baronā. Kangertech skaitās ļoti labi aparāti, bet arī viņiem gadās brāķētas detaļas, kuras normālā veikalā tev aizvietos.

Ir jāčakarējas, ir sarežģītāk par parastu smēķi, kuru paņem no pakas, aizdedzina un miers.

Man katrā gadījumā patīk, ka varu pīpēt mājās pie datora un man nesmird istaba. Aparāts ir neliels un smuki izskatās. Gana bieži restorānos atļauj veipot. Man arī patīk, ka varu it kā pīpēt, bet nikotīnu neuzņemt.

Grūti spriest par ilgtermiņa finansiālo izdevīgumu, jo nepīpēju daudz, bet viss tas sākotnējais komplekts var izmaksāt arī visai dārgi, šķidrumi arī nav nekādi lētie.

Šķidrumos it kā ir visādas figņas, kuru ietekmi uz veselību neviens nav pētījis, bet vielu kā tādu ir mazāk, nekā cīgās.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: