le_minga

Mar. 26., 2016 | 07:46 pm
No:: le_minga

smaržos riktīgi jā :)
bet lai izdabūtu krāsu - ir jāsavāra tā vira - bez tā nekā :)
intensīvāk krāsa būtu olai tai virumā arī pavāroties (un tad uz nakti atstātas, lai riktīgi ievelkas) - bet nu lai krāsu izdabūtu, tie kāposti un co. ir jāsavāra kārtīgi... (kurkumu nē - tas jau pats šķist - to var neilgāk, bet nu nostavēties olām tai krāsā : jo ilgāk, jo labāk... un kad izņemsi, attīsi - neberz sausas, ļauj lai pašas nožūst - šitās "krāsas" neiekožas čaulā, kā sīpolmizas - ne tik labi - visu smukumu vēl nost noberzīsi ;) )

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: