elpa

Feb. 24., 2016 | 12:08 pm
No:: elpa

bet, ja tam Jurista Vārdam ir taisnība un šādi vadītājs izdarās, jo iekšēji jūtas ļoti nedrošs (un pats sev visticamāk to neatzīst), tad vienīgais veids, kā viegli ar to dīlot - spēlēt līdzi viņa teātrim, to lomu, ko viņš tev piešķir - parādīt un uzsvērt un atgādināt visādos veidos, ka viņš ir boss (kā arī pēc iespējas mazāk emocionāli/verbāli reaģēt uz viņa iznācieniem, kuri tā vien prasās kā uzsprāgt, nolamāt viņu un izsperties no darbavietas uz visiem laikiem. nevajag viņam sagādāt to laimi, tā ir manipulācija, nevajag tam ļauties. ieelpa, izelpa un mierīgs skats tālumā). vārdu sakot, uzvesties tā, lai viņam rodas ilūzija par psiholoģisko kontroli, ka viņš kontrolē situāciju, ka galavārds par katru sīkumu ir viņam. tad viņš varētu būt mierīgāks un nosvērtāks, jo justu mazāku apdraudējumu.
galvenais pašam atcerēties, ka tā ir spēle - un to tā arī izbaudīt. iztēloties, ka tu uz mirkli esi aktieris seriālā "ofiss" (starp citu, lielisks mācību materiāls par tēmu 'asshole boss').

zināt, kas cilvēkam iekšā darās, nav viegli, un caur internetu to noteikti mēs nepateiksim. ir jāpazīst/jāpavēro cilvēks, lai varētu kaut minējumus izteikt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: