kjiimikjis

Jun. 12., 2015 | 08:48 pm
No:: kjiimikjis

Destilācija (jo sevišķi ja tā tiek organizēta tādā iekārtā, kas nav specifiski ūdens attīrīšanai paredzēta) nav ideāla metode - no sāls, protams, atbrīvos, bet jebkāda kaut cik gaistoša organika spēj lidot līdzi ūdens tvaikam, un Baltijas jūras ūdenī tādām vielām vajadzetu būt pa pilnam, sākot ar aļģu sadalīšanās produktiem, un beidzot ar lašu pirdieniem. Sāls šajā ūdenī pat būtu tā kā mazākā problēma. Tā paša iemesla dēļ arī testēšana ar sālsūdeni nebūs gana labs reālās situācijas modelis.
Filtrācija caur kafijas slāni neko lāgā nedos no tīrības viedokļa, un lai gan pašai ūdens vārīšanai vajadzetu piebeigt veselībai nedraudzīgākos mikroorganismus (t.i., caureju diez vai noķersiet), es tā lēšu, ka garša varētu būt tāla no ideālas. Pievienojos ieteikumam atrast kādu strautiņu vai ko tamlīdzīgu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: