Apr. 5., 2015 | 09:53 pm
No:: porkus
lai arī ir atrisināts, tas ir
plānošanas & gaumes jautājums
vienmēr rūpīgi atkausē
rūpīgi šinī gadījumā nozīmē
a) dienu (vai divas atkaribā no lieluma/daudzuma un sasaluma pakāpes) iepriekš produktu pārvieto no saldētavas uz ledusskapi
b) paātrinātā metode ar ūdeni jā, bet istabas temperatūras nē - max aukstu, jo pretējā gadījumā proteīns tiek sap ... sabojāts (īpaši zivis) -> ēst varēs, bet struktūra būs "savādāka"
c) ir izņēmumi attiecībā uz dažiem produktiem
visādi citādi, ja ēst gribas šobrīd un ir vienalga, tad principā jautājumam nevajadzētu būt vispār
plānošanas & gaumes jautājums
vienmēr rūpīgi atkausē
rūpīgi šinī gadījumā nozīmē
a) dienu (vai divas atkaribā no lieluma/daudzuma un sasaluma pakāpes) iepriekš produktu pārvieto no saldētavas uz ledusskapi
b) paātrinātā metode ar ūdeni jā, bet istabas temperatūras nē - max aukstu, jo pretējā gadījumā proteīns tiek sap ... sabojāts (īpaši zivis) -> ēst varēs, bet struktūra būs "savādāka"
c) ir izņēmumi attiecībā uz dažiem produktiem
visādi citādi, ja ēst gribas šobrīd un ir vienalga, tad principā jautājumam nevajadzētu būt vispār