pecuminjsh

Jan. 17., 2015 | 12:17 pm
No:: pecuminjsh

Es jau mēģināju atrast tādas lietas un iziet no viņa personības, tā, kas viņam patīk, bet, lai arī viņš sporto, viņš neinteresējas par sportu, viņš vienkārši izliek sevi sportā, trenējas (man šķiet, ka kādreiz viņam nebija motivācijas, tagad, kad ir izlasē, viņš ir mazliet motivētāks un grib vienmēr medaļas), bet viņš ir tik cieši ierāvies savā čaulā un nevienam nestāsta savas īstās jūtas un visam cauri iziet ar sarkasmu vai humoru, ka ir ļoti grūti viņu saprast un atrast īsto viņu. Es zinu, ka aiz visiem tiem vārdiem tur ir viegli ievainojams cilvēks, jo mēs tā tikām audzināti un esam tādi abi, bet to, kas ir zem tā, sameklēt, īpaši no attāluma ir ļoti grūti.

Tāpēc es viņam Ziemassvētkos nopirku grāmatu par datorspēlēm, jo, lai arī ir par to un mudinās viņu vairāk tur spēlēt, viņš gribēs vismaz izlasīt, lai redzētu, kā tur ko varētu darīt.

Bet iepriekš, lai ko un kurā žanrā būtu mēģinājusi, viņš vienkārši nelasa, es viņam piedāvāju arī pašam izvēlēties grāmatu, kuru izlasīt, pateicu, ka nopirkšu, taču viņš tā arī nekad neizvēlējās un neko neatbildēja, bez tā, ka to izdarīs.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: