Okt. 30., 2014 | 01:16 pm
No:: spuldziite
vienā groziņā vārītas olas, otrā dažādas maizes, trešajā augļus.
sviestu samaisa ar estragonu, svaigo sieru ar lociņiem un bezpiedevu jogurtu, kaut kādu ievārījumu. un miers. ja finanses atļauj- pāris avakado saspaida ar dakšu, pieliek sāli, piparus un nedaudz balzāmetiķa, citrona sulas.
mūsmājās brokastu pasākumos iemīļots ir dārzeņu šķīvis- gagriež gurķus, tomātus, papriku, burkānus, kolorābi, kādu salātlapiņu un liek galda vidū. kats ēd, ko grib, šķivis vienmēr tukšs.
vēl var saulē kaltētos tomātus eļļā sablenderēt ar svaigo sieru un jogurtu. tāpat turku zirņus iepriekšējā vakarā apcept ar ķiploku un sablenderēt ar pāris ēdamkarotēm jogurta un garšvielām. garšo izcili kopā ar mocarellas sieru un tomātiem.
sviestu samaisa ar estragonu, svaigo sieru ar lociņiem un bezpiedevu jogurtu, kaut kādu ievārījumu. un miers. ja finanses atļauj- pāris avakado saspaida ar dakšu, pieliek sāli, piparus un nedaudz balzāmetiķa, citrona sulas.
mūsmājās brokastu pasākumos iemīļots ir dārzeņu šķīvis- gagriež gurķus, tomātus, papriku, burkānus, kolorābi, kādu salātlapiņu un liek galda vidū. kats ēd, ko grib, šķivis vienmēr tukšs.
vēl var saulē kaltētos tomātus eļļā sablenderēt ar svaigo sieru un jogurtu. tāpat turku zirņus iepriekšējā vakarā apcept ar ķiploku un sablenderēt ar pāris ēdamkarotēm jogurta un garšvielām. garšo izcili kopā ar mocarellas sieru un tomātiem.