vacatio

Okt. 29., 2014 | 08:44 pm
No:: vacatio

Nopērkam sāļos siera groziņus, paciņu saldā krējuma, paciņu svaigā siera (tipa bonjour), bundžu tunča konservu.
Mājās uzputojam līdz pusei saldo krējumu, tad metam klāt svaigo sieru kastīti (bez kastītes), putojam tālāk kamēr gaisīgs, tad metam klāt tunci (bez eļļas un sulas), ieputojam vēl drusku, lai tuncis iejaucas, bet saldais krējums nesaiet sviestā. Pildam sāļajos groziņos.
Visi slavē un ģībst.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: