inese_tk

jumtinieks

Aug. 11., 2014 | 06:42 pm
No:: inese_tk

vajadzētu zinošu cilvēku jumtu jautājumos, kurš par saprātīgu atlīdzību varētu atbraukt un novērtēt jumta problēmas un iespējas tās atrisināt, vismaz pagaidu versijā.

ir māja ar divslīpju jumtu, kam piebūvēta piebūve ar lēzenu vienslīpjumtu, kura slīpums ir pārāk neliels. stiprāka lietus gadījumā, kurš ir komplektā ar vēju, vannasistabā, kas atrodas piebūves otrajā stāvā, tek griesti. cauruma kā cauruma jumtā nekur nav. tētis uzskata, ka vai nu vējš kaut kur vietā X pūš iekšā ūdeni (bet problēma mēdz būt arī, kad vēja nav) vai arī nepietiekami slīpais jumts nespēj tikt galā ar ūdens daudzumu, kas gāžas pa divslīpju jumtu un tad kaut kur vietā X tas sāk sūkties iekšā. līdzekļu nopietnam jumta remontam vai nomaiņai mums šobrīd nav, vajadzētu atrast kādu pagaidu risinājumu, kamēr vannasistaba nav pavisam sapuvusi. jumta segums - šīferis.

varbūt kādam ir kāds no pieredzes zināms labs jumtu zinātājs, kurš gribētu mazliet piepelnīties un atbraukt pie mums uz Salaspili? var ieteikt arī kādu oficiālo jumtu kantori.

paldies, jauku vakaru.
Tags:

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: