juuuda

Apr. 19., 2014 | 10:12 pm
No:: juuuda

atbraucu tikai, lai noliktu tiesības. un iztērētu par tām visu naudu.

kad pētīju tās skolu cenas, atceros, ka vairāk vai mazāk viņiem visiem tur beigās līdzīgas izmaksas sanāk. tātad - teorija, med.kom., pirmā pal., "baltās tiesības", csdd ekzāmeni. bet paskaties gan, vai nav kaut kādi tur kuponi tai teorijai. braukšanas nodarbību cena atkarīga no katra instruktora paša, es maksāju 20eur par 1,5h.
skolas teorijas eksī bija tikai 30 jautājumi un nav arī kaitinoša skolas braukšanas eksāmena. vēl būtu jānoskaidro, vai attiecīgajai teorijas grupai nodarbības ir latviski vai abās valodās kopā, kas varētu būt traucējoši. pasniedzēja man bija Larisa, vairāk vai mazāk diktēja CSN grāmateles saturu, bija ļoti garlaicīgi, vajag noteikti pie tā onkuļa iet. bet teorija ir nekas.

par instruktoriem grūti spriest, braucu tikai ar Armīnu, nav iebildumu - lādzīgs, mierīgs, nekad nepsiho (pat tad, kad pārbraucu pāri stikla burkai), paskaidro, nekavē, nav jāved personīgās darīšanās. zinu, ka vispopulārākais un labākais tur skaitās Dainis. un, jā, jāpierakstās laicīgi, rindas pie t.s. labajiem instruktoriem var būt arī 2 mēneši.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: