Jan. 16., 2014 | 11:55 am
No:: amatieris

ģibila ir tas, kam nepielec, ka viena uzņēmuma filiālēm, franšīzēm un meitas kompānijām dažādos reģionos būs dažādi "bīdāmie" pakalpojumi, kā arī pakalpojumi kas būs bezmaksas, jo tā ir bijis tradicionāli, un pakalpojumi, par ko plēsīs naudu, jo to cilvēki uzskata par ekstru.
Piemērs, gribēja ierubīt ceņņiku par konta atlikuma pārbaudi automātā. Ierubīja, neviens neskatījās, jo par to pašu naudu ir ērtāk nevis ļepatot uz automātu, bet nosūtīt sms vai ieiet mobilajā internetbankā. Citur cilvēki nav tik apsēsti ar konta atlikumu, attiecīgi, šāda izmaiņa cenrādī aizietu OK. Citur, kur uzticība bankām zemāka, noteikti ir mazāki vai nekādi izenojumi par skaidras naudas operācijām, vismaz periodā, kamēr uzticība nostiprinās.
Banku cenrādis katrā reģionā ir publiska lieta (ja nespēj atrast swedbank lapā, saki, palīdzēsu) visām bankām, vari izvēlēties to, kurš piemērotāks taviem paradumiem.
Nu un pēc citas versijas, ģibila ir arī tas, kam nepietiek smadzeņu pameklēt informāciju pirms tiršanas netā, bet tai pat laikā sev karina bļembaku "žurnaļuga" un meklē sazvērestības teorijas.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: